Sayfa 831/996 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Eib dağılımı ne zaman açıklar.

2. Şaka gibi borsa ilk yarısında işlem hacmi 3.3 milyar dolar.60 milyar dolardan nereye gelmiş

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım AES portföyünde petrol ETF'leri bulunduruyor. Yani petrole yatırım yapan fonlardan oluşan bir fon sepeti fonu. Amerikada işlem görüyor çoğu Amerika kapanışı önemli fiyatta. Buralardan alınır mı AES ? Rusyanın tavrına bağlı diye düşünüyorum. İçeriğinde bulunan fonlar aşağıda.
    BNO
    CRUD
    DBE
    DBO
    OILK
    UCO
    USL
    USO
    Etf nedir bilgim yok.
    Yazdığın fonlar petrole dayalı viop işlemi benzeri işlem yapan fonlar mıdır?
    İçinde petrol şirketlerinin hisse senedi var mı? vs. biraz açıklama yapabilir misin?
    fonu alırsak sadece petrol fiyatını takip etmek korelasyon açısından yeterli midir ,ilave riskleri de var mıdır?
    konunun cahili olunca komik sorular da sormuş olabilirim

4. Mb alış kuru cuma günü 6.0821 bugün 6.1098
    Cds stabil 390 civarı yine. Eurobond fonları için pozitif gibi 0.20 civarı artı gelecek diye düşünüyorum.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hocam 3 defa aes aldım brent ile tam uyumlu değil ama %80 korelasyon mevcut diyebiliriz ayrıca dolar kuru da etkili Bu fonda birkaç önce petrol hep artıdaydı ve dolar 6.25lerden 6.07lere düşünce ciddi eksi yazdı, bir link vardı asıl takip edilmesi gereken akşam yazayım size linki.
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Etf nedir bilgim yok.
    Yazdığın fonlar petrole dayalı viop işlemi benzeri işlem yapan fonlar mıdır?
    İçinde petrol şirketlerinin hisse senedi var mı? vs. biraz açıklama yapabilir misin?
    fonu alırsak sadece petrol fiyatını takip etmek korelasyon açısından yeterli midir ,ilave riskleri de var mıdır?
    konunun cahili olunca komik sorular da sormuş olabilirim

6. Aes için takip linkini buldum
    https://finance.yahoo.com/quote/%5ESPGSCLP/

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    kvba fonlara bulaşmayın bugün eksi değerler görürsek şaşırmam.Ppf ye bugünlük devam.
    çok teşekkür ederim

8.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Şaka gibi borsa ilk yarısında işlem hacmi 3.3 milyar dolar.60 milyar dolardan nereye gelmiş
    satışlarda işlem hacminin düşmesini olumlu karşılarlar ama şu anki atmosferde hiç bir şey söylenemez her halde. her şey amerikaya bağlı.

Sayfa 831/996 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •