Sayfa 968/1001 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Koca: "(Koronavirüs salgını) Sorunun küresel olduğunu, mücadelemizin ulusal olduğunu söylemek istiyorum" -AA

Sağlık Bakanı Koca: "(Koronavirüs salgını) Sorunun küresel olduğunu, mücadelemizin ulusal olduğunu söylemek istiyorum"

Kaynak : Anadolu Ajansı

ben anlayamadım... bu ne demek oluyor?
    Özlü sözler söylemek istediğim vakit ben de böyle cümleler kuruyorum

Bakan o kadar veciz bir cümle söylemiş ki, biz ölümlülerin anlayamaması normal.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dow -6.06%
    Dax -6.82%
    İngiltere FTSE -8.30%
    Bovespa -10.02-%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Merkel: Almanya ekonomi ve maliye bakanları, bu hafta likidite için önlemler teklif etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan koca: Iran'la sınırlarımızı kapatmasaydık türkiye'de bu salgını görmüş olacaktık

ımf/gopinath: Hükümetler geçici kredi garantileri vermeyi değerlendirmeliler

ABD 10 yıllık tahvil 0.51%

Sayfa 968/1001 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •