Sayfa 74/996 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn. apocalyptica, migrosdaki tahsildaroğlu eski kaşar, inek sütünden yapılanı bahsediyorsanız 350gr. Ben de yıllardır beğenerek yiyordum.
    Ama Onur markette Ünal Eski Kaşar var 250gr, ötekini beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz diye tahmin ediyorum. Farkı ise Kg hesabı yapınca %25 gibi daha ucuz. Deneyin derim.
    Teşekkürler sn turali farkli markalar denedim ama en hosuma giden tahsildaroglu oldu, ilk intiba fiyat gibi düşünülebilir ama benim tercihim tattan yana sizin dediğiniz markayi hic duymadim, dediginiz yer yerel bir market mi yoksa internet sitesi mi?

Ipini koparan kim varsa almışlar içeriye, gavur bile aymış bir tek bizim Ak koyunlar ayamadı.

Herif bile soruyor gelenlerin sadece % 4 Suriyeli kalanı Pakistan, Bangladeş, Iranli, Fasli oralarda savaş mı var deye!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

hazine: Iç borç çevirme oranı şubat'ta %134,9 (önceki %96,6)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ipini koparan kim varsa almışlar içeriye, gavur bile aymış bir tek bizim Ak koyunlar ayamadı.

Herif bile soruyor gelenlerin sadece % 4 Suriyeli kalanı Pakistan, Bangladeş, Iranli, Fasli oralarda savaş mı var deye!
    Adam öyle bir yazmış ki sanki suriyeliler gelse kabul edecek. Adamın dünyadan haberi yok. Ülkeleri tekstil etiketlerinden tanırsan böyle olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Of ruhum daraldı... Kim demişti kalbin düşünme yetenği olsa atmaktan vazgecerdi diye, tamda ortam böylee

Dünden beri 1.646 kişiyi soyup/dövüp göndermişler, hani nerede Soylunun? açıkladığı 140 bin kişi?

Rakam vermeyi de bıraktı galiba, günlük 20-30 bin kişi gonderiyordu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. Amerika çıkışlı yapılan seyahat (tatil amaçlı) düzenlemelerin %90 ı iptal edilmiş.

Bekletme olayından sonra aklıma bu geldi, KGB ajanı ol Merkelin köpek korkusunu bilme, ne pushtur o!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 74/996 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •