Sayfa 79/1003 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 625 - 632 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Bu endeksin aylık log grafiği pembe 64 günlük ortalama her zaman destek olmuş sadece 1 kez 2008 krizinde aşağı geçilmiş onun sebebi de endeks tepe ilişkisinde dip her zaman 2 önceki zirve seviyesi olmuş...
    2003-7 arasındaki çıkış çok fazla yukarı gidince haliyle 2 önceki zirve seviyesi de aşağıda kaldığından bir nevi mecburen kırmış...
    Yani bir sonra zirve dip ilişkisinde dibimizi şimdiden biliyoruz 120 bin(sıfır atılırsa 1200)
    Şu anda dibimiz 92bin civarlarında...
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

2. Dow da dibinden kapattı, ben yarın bir tepki olur diyordum ama kararsız kaldım şimdi, bugün alımdaydım ancak böyle bir gün daha olursa ben de beklemeye çekilirim ne olacaksa olsun bazen karışmamak en iyisi biraz sakinleşsin ortalık bir yere kaçmıyor hisseler.

3.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

Bu endeksin aylık log grafiği pembe 64 günlük ortalama her zaman destek olmuş sadece 1 kez 2008 krizinde aşağı geçilmiş onun sebebi de endeks tepe ilişkisinde dip her zaman 2 önceki zirve seviyesi olmuş...
    2003-7 arasındaki çıkış çok fazla yukarı gidince haliyle 2 önceki zirve seviyesi de aşağıda kaldığından bir nevi mecburen kırmış...
    Yani bir sonra zirve dip ilişkisinde dibimizi şimdiden biliyoruz 120 bin(sıfır atılırsa 1200)
    Şu anda dibimiz 92bin civarlarında...
    92 bin de çok düşük
    Daha aşağı %10 yer var demek, banka endeksinde hele de halkbankta en az %15 eder, 4.80 leri görürüz demek.

amerikan dolarının değerini bil hocam.
    dünya eksi faiz vermesine rağmen ona koşuyor
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    92 bin de çok düşük
    Daha aşağı %10 yer var demek, banka endeksinde hele de halkbankta en az %15 eder, 4.80 leri görürüz demek.

Maalesef dostum...
    Bu da lineer grafiği log la bir farkı yok sadece şimdi dikkatimi çekti eğer zirveye gitmişse endeks bir sonrakinde zirveye gitmeden çıkış bitiyor, yani üstteki kırmızı çizgiye bir değiyor, bir değmiyor... Bir sonrakinde değecek demek ki...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    amerikan dolarının değerini bil hocam.
    dünya eksi faiz vermesine rağmen ona koşuyor

Dolar bence öldü son çırpınışlarını yapıyor, he tabi dolar bu çırpınışı bile adamı sersemletiyor. Bu sene içinde 7'ler görülebilir ihtimal var ama momentumu artık bitti aslında 2 sene önce bitmişti ama dolar bu kolay ölmüyor...
    2003-8 arası bir dönem bekliyorum dolarda yavaş yavaş aşağı süzülen 4-5 yıl...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Son grafiğimizde pariteden olsun.
    Üstteki usd/tl yi destekleyen bir grafik, devasa bir üçgen bu sene veya Amerikan seçimlerinden hemen sonra kırılacak başka yolu yok.
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

Dolar bence öldü son çırpınışlarını yapıyor, he tabi dolar bu çırpınışı bile adamı sersemletiyor. Bu sene içinde 7'ler görülebilir ihtimal var ama momentumu artık bitti aslında 2 sene önce bitmişti ama dolar bu kolay ölmüyor...
    2003-8 arası bir dönem bekliyorum dolarda yavaş yavaş aşağı süzülen 4-5 yıl...
    Şu durumda Halkbank’ta ne yapmak gerekir?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 79/1003 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •