Tesekkurler degerli ustad.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
iş altın fon %5 ana para korumalı cıkarmış ,875 kod lu fon
Bulamadim bu fonu
üstadım, fonda bu işler olmaz. ama hisselerde akşama kadar çok hareket oluyor. mesela sabah 106 üzeri açılış oldu ama geri döndü. o ilk açılışta 106 üzerinde şimdilik zorlanacağını tahmin eden, hemen satıp 105'e doğru yaklaşınca yerine koyup akşama fırsat bulursa tekrardan dahi satabilir. ama bu işleri her babayiğit yapamaz. çok profosyonel olmak lazım. biz foncular açısından da yapılabilecek en güzel şey, benim sık sık yaptığım gibi duygusal olmadan ve sadece yükseliş dönemlerinde hisse fon alıp belli dirençlerde de yeter deyip sattıktan sonra yeni yükseliş kanalları mı açılacak, yoksa belli desteklere gevşeme mi olacak, bunlara göre fon alıp satmak. aksi taktirde en ufak yükselişte aman tren kaçmasın diye binmeye kalkarsak maalesef vagonun altında kalıp kolu kanadı kırıyoruz. söylemesi kolay, ama uygulaması zor olan bu piskoloji ve biraz da teknik bilgiyle yola devam etmezsek bir zaman kazandığımızı bir başka zaman elimizden alırlar, hiç kurtuluşumuz olmaz maalesef. para çok zor kazanılıyor ama çok ta kolay kaybediliyor. tek çare, dans ettiğimiz pisti iyi tanıyıp ayağımızı kaydırmalarına fırsat vermemeye çalışmak.
Yer İmleri