Alici satici gelmesi onlar icin onemli degil. Arbitraja oynuyorlar, yani devamli islem yapip aradaki marji goturuyorlar.
Tahtalara hic alici gelmiyor bu arada.
Alici satici gelmesi onlar icin onemli degil. Arbitraja oynuyorlar, yani devamli islem yapip aradaki marji goturuyorlar.
Tahtalara hic alici gelmiyor bu arada.
rusya suud petrol restleşmesi devam ediyor.
bu gece pompaya yansıyacak diyorlar
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
06.03.2020 - 06.03.2020 tarihinde TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 19,18 19,18 TL fiyat aralığından 26.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 06.03.2020 tarihi itibariyle %0,0106 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
Mustafa Sani ŞENER
TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı
Bitki Doktoru 26 bin lotcuk almis, destek atmis. Milyon milyon lotlari yabanciya satip kactin yahu kac sene once. Keseyi acsan biraz.
Franck da 19.76'dan 8,600 lot almis, 75 bin lotu olmus.
ortak bu tavın dibi var mı
halkı aratmıyor
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
En kotu zamani 3 dolar sahna. Tanklarin toplarin falanin filanin patladigi yerler. Yanu bu seviyeler. Ondan once bu fiyati 2012'de gordu. Yabanci orani cok yuksek oldugu icin de dolar/euro olarak bakmak faydali hisseye. Krizde dibin de dibi vardir tabi ki. Bu hissenin 1 senesi gitti yanliz koronadan. Medine falan kapatildi, bilancolar berbat gelecek yani. Antalya'yi da alamazsa ruhuna el fatiha. Buyuk ortagi ADP de iyice batti, 170 eurodan 120 euroya indi 1 ayda. Tasiyabiliyorsan sorunun olmaz. Benim as hissem, ben tasiyorum hep. Elimize verdi korona ama.
Yer İmleri