O hacim olayi da bana gore pek alakali degil. Aliciyi/saticiyi ortaya cikaran fiyat. Hacimsiz duser duser, tak birisi gelir yuklu basmaya baslar. Ya da hacimsiz cikar, belli yerden montanli alimlar gelir. Daha cok toparlamasi kolay olur diye dusunuluyor. Ya da hacimsiz cikiyorsa inmesi hizli olur diye dusunuluyor. Ama sonucta garantisi yok.
Trump vows economic relief amid growing coronavirus fears
“We are going to take care of — and have been taking care of — the American public and the American economy,” Trump said in his surprise appearance at the daily briefing of the White House coronavirus task force.
Specifically, Trump mentioned a “possible payroll tax cut or relief, substantial relief, very substantial relief.
para babaları coronoyu bahane göstererek yeni sermaye aşıracaklar.
tabii bir günah keçisini batırmaları gerek
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Aynisini da dusundum sahna.
Değerli dostlar maliyetime geldi halkbankası 5.85 çıkmak istiyorum ama bir türlü satamıyorum. Bir tardıma ihtiyacım var. Elim varmıyor...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burdan hisse satilmaz. Her gun de basimizi ayni sey ile utuleme yahu. Yatirim tavsiyesine giriyor bu. Burdaki kimse senden fazla birsey bilmiyor ki. Bilse ne olacak, burasi borsa, biz fiyatlari sekillendirmiyoruz. Sen kendi kararini kendin veremiyorsan borsada isin ne?
Yer İmleri