Originally Posted by Reew İnecek ki çıkacak yeri olsun der Yeter da indigi kadar indi Magmayami erisecek Hergun eksi dort dort Sor hele ustadina cikisa basladimi😀
Originally Posted by Ege35 Ahu yu görebilen var mı ya da görülebilecek bir yer var mı. Ustad en son sene 1990 da gormustum 😀
Originally Posted by Webster Bogalar gelirmi bilmem ama sanirim kucuk emrah helal ekmek yiyecek manitasiyla Ayı altında kaldığımız yeter üstad 😁😁😁
Originally Posted by Ege35 Ahu yu görebilen var mı ya da görülebilecek bir yer var mı. Soru güzel olmuş. En son nerede görüldüyse gören yazar belki. Gece 01'de MKK gözükür.
Originally Posted by myfinans FED 18 martta ciddi faiz indirecek doları olanlar dikkat etsin. Onlar fiziki olacak O sebeple dolar 5 ede dusse umrumda degil Davarayo haber saldim Hazir edin parayi cuma cekecegim dedim Davaro bizim bankaci😀
Originally Posted by Pestilence Ayı altında kaldığımız yeter üstad 😁😁😁 Haklisin ama ayi oglu ayilar tam iki aydir bikmadi
Originally Posted by Webster Haklisin ama ayi oglu ayilar tam iki aydir bikmadi Üstad yarın aft kaç verir
Allah kahretsin Bugun dusundum dusundum korktum yapamadim Caksana lan 100k tte ye Elim gitmedi Agzim dilim lal oleydi...ellerim girileydi...ytd
Forum Rules
Yer İmleri