Sayfa 117/996 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Almanya'da yasli nufus cok fazla eger orada bur salgin olursa ölüm orani da yuksek olur.
    Bunu tam olarak bilemeyiz.
    Yasli olup, saglikli olmayanlarin cogu disari cikmiyor/cikamiyor. Saglikli olanlarda bayagi dayanikli.
    Almanya Cin ile bayagi is iliskileri olan bir ülke. Gelip, giden cok oluyor (zaten ilk karantina Webasto sirketinde olmustu).
    Eger anlatilan gibi yayilsaydi Almanya'da italya'dan cok önce salginin baslamasi gerekiyordu.

O yüzde 60-70 tanimini koyan virolog 2 gün önce tepeyi sonbaharda bekliyorum ve 250.000 ölü olabilir diye aciklama yapti (1 ay önce tersini söylüyordu). Baska bir uzman ise 250.000 abarti, Wuhan bölgesine bakildiginda, olsa olsa 40.000 ölüyle karsilasabiliriz aciklamasini yapti. Ama tabiiki önlem almayi pekistirmeliyiz dedi ayni zamanda.

Yasayip görecegiz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gayetlen eyiler selamları var, can kaybi bilem bile yok.

Bence abartılıyor, şu anda yaz olan veya tropik yerlerin bazılarında hiç yok, bazılarında ise münferid vakalar gibi.
    Afganistanda vaka bulmaları bile başarı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dünya genelinde bazı embesiller su için demişler, yahu ben aylardır rakı dışında ilâcı yok diyorum.

Yaptığım Google bilimsel araştırmasına göre, virüs 40 derecenin üzerinde alkolde ölüyormuş, bira, şarap, viski, votka kafadan elendi zaten, hiç bir faydası yok.

Emme rakı tam 47 derece, bilimsel ispat böyle olur işte.
    Votka niye elensin?
    Dezenfeksiyon malzemesi biterse, votka kullanilabilir. Koku yapmaz ve %45 alkol.
    Gerci Türkiye'de pahali, ama burada litresi 5 euro altina var.

ABD'de bir arastirma sonucunda virüs korkusundan %40 civari, Corona birasini icmeyecekleri cevabini vermisler.
    Son düzenleme : samreit; 11-03-2020 saat: 19:14. Sebep: Ekleme

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Votka niye elensin?
    Dezenfeksiyon malzemesi biterse, votka kullanilabilir. Koku yapmaz ve %45 alkol.

Daha yüksek alkol icerenleri de var da, Dünyada kabul goren votka alkol derecesi % 40 dir.

Bildiğim kadarıylan, Turkiyede satılanlar % 40 alkol içeriyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Votka niye elensin?
    votkanın koku yapmadığı bize özgü şehir efsanesi herhalde..?
    çevremde kim içse ben rahatlıkla kokuyu alıyorum, alkol parçalanıyor sonuçta..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    votkanın koku yapmadığı bize özgü şehir efsanesi herhalde..?
    çevremde kim içse ben rahatlıkla kokuyu alıyorum, alkol parçalanıyor sonuçta..
    Icince yapiyor da (nefesten dolayi), yüzey falan silindiginde acimtirak ve pek itici olmayan bir koku yapiyor sadece.
    Elektronik sigara malzemelerimi temizlemek icin kullanirim ara sira. Pek itici olmuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dünya genelinde bazı embesiller su için demişler, yahu ben aylardır rakı dışında ilâcı yok diyorum.

Yaptığım Google bilimsel araştırmasına göre, virüs 40 derecenin üzerinde alkolde ölüyormuş, bira, şarap, viski, votka kafadan elendi zaten, hiç bir faydası yok.

Emme rakı tam 47 derece, bilimsel ispat böyle olur işte.
    Ben size geçen gün sormuştum,görmediniz herhalde ama şimdi cevabı da bulmuş olduk,güzelim viski çöpe gidecek...

Daha yüksek alkol icerenleri de var da, Dünyada kabul goren votka alkol derecesi % 40 dir.

Bildiğim kadarıylan, Turkiyede satılanlar % 40 alkol içeriyor.
    Dogru, ben yanlis hatirlamisim.
    Yesilayciyimdir ve alkol kullanmam, özür.

Sayfa 117/996 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •