Lise Kontenjanları Yeniden Düzenlendi
Bu yıl liseye başlayacak öğrencilerin 600 bin artması nedeniyle okulların kontenjanları yüzde 110’a çıkarıldı.
Lise Kontenjanları Yeniden Düzenlendi
Bu yıl liseye başlayacak öğrencilerin 600 bin artması nedeniyle okulların kontenjanları yüzde 110’a çıkarıldı.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İtalya’da coronavirus kesin tanısı konulan vaka sayısı 10,149 dan 12,462 ‘ye hayatını kaybedenlerin sayısıda 196 kişi daha artarak 827'ye yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MASAK, temel ihtiyaç maddeleri ve bazı tıbbi ekipmanlarla ilgili olarak haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar hakkında inceleme başlattı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
FED gecelik borç verme tavanını 175 milyar USD a çıkardı. Bu şekilde piyasaya para enjekte edecek (CNBC)
Yer İmleri