Sayfa 127/996 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    kısa zamanda aşı mümkün olmadığına göre bu panik durumunu nasıl durduracaklar merak ediyorum.

italyada ticari faaliyetleri durdurdular da kaç ay dayanacak insanlar tüm ödemeler dengesi alt üst olur.
    italya'da ticaret yapanlarin durumu acik ama uzunca suredir yazmis oldugum gibi italya AB'nin borc yonunden en zayif halkasi durumundaydi.

artik bu virus ile birlikte ! cok kisa surede moratoryum bekliyorum. (yada adlandirmayabilirler ama buyuk bir kurtarma paketi falan!)

kimsenin de itiraz edebilecegini sanmiyorum, bu sartlarda virus bir nimet olacak ?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu arada Birleşik Krallık'tan herhangi bir Corona virüs vakası haberi duymadık...

Ada ülkesi olmanın avantajı olmalı.

Şu anda iki maç var bein TV de ...

Liverpool-Atletico maçı seyircili, PSG-Dortmund maçı ise seyircisiz oynanıyor...

373 Vaka 6 mort...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    kısa zamanda aşı mümkün olmadığına göre bu panik durumunu nasıl durduracaklar merak ediyorum.

italyada ticari faaliyetleri durdurdular da kaç ay dayanacak insanlar tüm ödemeler dengesi alt üst olur.
    İtyalya batıktı şimdi bahane oldu.
    Almanya kurtaracak eeee mecbur.
    Kurtarmayacak da ne yapacak?
    Sırada İspanya ve Yunanistan var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Para malum en kirli (!) değişim araçlarından biri...

Onu da sordular bu bilim kurulundaki profa...

Bu virüs eşya üzerinde ancak iki saat yaşıyormuş...

Yani ilk iki saat ellediğiniz eşyada virüs varsa siz elinizi dezenfekte edin iki saat dokunmayın virüs ölür rahatça kullanırsınız demekte...

Yani herkes evine gelen eşya torba vs..yi kapı önünde bir karantina bölgesinde iki saat bekletip eve alırsa iyi olur diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

373 Vaka 6 mort...
    yine de kara Avrupasıyla iyi bir fark var sayın başlık noterimiz...

Her bulduğun yanlışa para versem içki paran çıkar Reha Bey...

Bugün kotayı doldurdum anlaşılan...

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    italya'da ticaret yapanlarin durumu acik ama uzunca suredir yazmis oldugum gibi italya AB'nin borc yonunden en zayif halkasi durumundaydi.

artik bu virus ile birlikte ! cok kisa surede moratoryum bekliyorum. (yada adlandirmayabilirler ama buyuk bir kurtarma paketi falan!)

kimsenin de itiraz edebilecegini sanmiyorum, bu sartlarda virus bir nimet olacak ?
    İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelindeki eczaneler ve gıda tedarikçileri hariç tüm mağazaların kapatılması yönünde talimat verdi.
    İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, ülkede hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan yeni önlemleri açıkladı.

Conte'nin yeni talimatlandırmasında ülke genelindeki eczaneler ve gıda tedarikçileri hariç tüm mağazaların kapatılması öngörüldü.

Ayrıca yetkililerin üretim ve ekonomi için gerekli olmayan tüm şirket departmanlarının çalışmalarını askıya almak zorunda olduğunu kaydeden Conte, müşterilerle 1 metre mesafe güvencesi vermeyen restoranların da kapatılacağını ifade etti.

İtalya Başbakanı, ülkede Kovid-19 vakalarının artmaya devam etmesine rağmen tedbirlerin daha da sıkılaştırılmayacağını taahhüt etti.

Conte, daha önce salgın nedeniyle zor günler geçiren ülke ekonomisi başta olmak üzere ailelerin, işletmelerin ve sağlık sektörünün ihtiyaçları için 25 milyar euroluk kaynak açıklamıştı.

İtalya’da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 196 kişi artarak toplam 827'ye yükselmişti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Darüşşafaka'da İngilizce derslerde, Türkçe konuşmak yasaktı.

Konuşan ufak bir bedel/ceza öderdi kavanozun içine...

O geldi aklıma...

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    İtyalya batıktı şimdi bahane oldu.
    Almanya kurtaracak eeee mecbur.
    Kurtarmayacak da ne yapacak?
    Sırada İspanya ve Yunanistan var.
    Almanya kimseyi kurtaramaz, kurtarmasina da gerek yok.
    Italya, Ispanya, Yunanistan, tüm bu ülkelerin vatandaslari alman vatandaslarindan daha varliklilar.
    Almanya da gelir yüksektir, ama giderde yüksektir ve almanlarin yarisindan fazlasinin birikimide yoktur, evi de yoktur. Saydiginiz ülkelerde halkin %70-75'inin evi, dairesi, arazisi vardir. Almanya'da bu oran cok düsük.

Yok eger alman hükümeti böyle bir seyi göze alirsa Almanya'ya 4.Reich gelir veya GEREXIT olur ve AB dagilir.
    Italya yillardir alamadigini bu sekilde almaya calisir, dogru. Ama alabilir mi, soru isareti bence.

Sayfa 127/996 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •