Sayfa 22/1002 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Viop - XIII

1. sorun virüsten ziyada geri planda ne yatıyor o daha önemli..
    çünkü dikkat edin, 2008 krizi benzeri bir durumu hemencik kabul ettiler..ve bu 2008 krizi benzerliğini hızla dünyaya yayıyorlar..ha ben de daha borsalar zirvedeyken 2008 benzeri tablo var dedim ama, benimki teknik beklenti idi ve bovespa haricinde 2008 tanısı konabilecek borsa da yok gibiydi hala da öyle..
    halbuki zamanında küresel olarak 2008 krizi tanısı öyle şak diye konmamıştı..
    daha dow, nasdaq, dax ne kadar düştü ki 2008 tanısı koydunuz..
    bazı yorumcular şunu savunuyor;
    virüs icat edildi, Çine yerleştirdi, 2019 da Çine gelen 200 amerikan askerlerinden kuşkulanılıyor..Çin bu abd askerlerinden sonra virüsün çıktığını ispatlamış..şu an hala Çin bunun araştırmasını yapıyormuş..
    yeni bir dünya düzeni için kaos-kargaşa sonucunda dünyaya ne dayatılacak, diyen görüşler var..
    hani armegedon savaşı ve Tanrıyı kıyamete zorlama görüşü dillendiriliyor..bunun sosyal deneyi yapılıyor deniyor ama tabii bunların hepsi bir görüş..

2. gecen hafta Sp de 2550 2600 araligina alis emri girmistim .. tirsmaya basladim acaba 2350 ye dogrumu ceksem 2350 e kadar gerilese sorun olmaz beklerim ama aradaki 200 puanlik kazanci kaciririz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sorun virüsten ziyada geri planda ne yatıyor o daha önemli..
    çünkü dikkat edin, 2008 krizi benzeri bir durumu hemencik kabul ettiler..ve hızla dünyaya yayıyorlar..ha ben de daha borsalar zirvedeyken 2008 benzeri tablo var dedim ama, benimki teknik beklenti idi ve bovespa haricinde 2008 tanısı konabilecek borsa da yok gibiydi hala da öyle..
    halbuki zamanında küresel olarak 2008 krizi tanısı öyle şak diye konmamıştı..
    daha dow, nasdaq, dax ne kadar düştü ki 2008 tanısı koydunuz..
    bazı yorumcular şunu savunuyor;
    virüs icat edildi, Çine yerleştirdi, amerikan askerlerinden kuşkulanıyor..
    yeni bir dünya düzeni için kaos-kargaşa sonucunda dünyaya ne dayatılacak..
    hani armegedon savaşı ve Tanrıyı kıyamete zorlama görüşü dillendiriliyor..bunun sosyal deneyi yapılıyor deniyor ama tabii bir görüş..
    Bence 2008 gibi kriz 100 yılda bir gelir. O çok büyük bir kriz. Bir tutamayız. 2007 de başlayıp 2009 a kadar sürdü. Ve finansal piyasa iptaldi.. bence o kadar uçmayalım..
    50bin dolara 2bin dolar aylık faiz aldığımı hatırlarım
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

4. cok urkutucu bir resim ,, bu haftaki kapanis bu seviyelerin altinda olursa dipden donusunu bulmak mallanmak imkansiz otesi kademeli alis yapsan bile riski cok buyuk
    dax.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bence 2008 gibi kriz 100 yılda bir gelir. O çok büyük bir kriz. Bir tutamayız. 2007 de başlayıp 2009 a kadar sürdü. Ve finansal piyasa iptaldi.. bence o kadar uçmayalım..
    50bin dolara 2bin dolar aylık faiz aldığımı hatırlarım
    suanki zamani baz alirsak evet haklisin .. yalniz bu virus hikayesi 2 ay daha bu sekilde devam ettigi zaman 2008 i aratmaz .. suan virusun bir cok sirkete etkisi fiyatlanmadi bile

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Başkent olduğu doğru değil mi? Direk federal devlete bağlı olduğu için en yetkili belediye başkanı. Dc yani district of columbia diye geçer. Başkanlıkta oy hakları yok. Ama washington başkent diye geçiyor.. nasıl yanlış olabilir ki.. ha oradaki çinliler dc diyor direk orası ayrı ama resmiyette öyle değil mi
    Eksi seylerde cocuk guzelce aciklamis. Soyle

washington eyaletinin başkent washington dc ile hiçbir alakası yok. başkent diye bilinen yer zamanında tartışmalara sebep olmuş ve bu tartışmaların sonunda hiçbir eyaletin toprağında olmamasına karar verilmiş. virginia ve maryland'den alınan küçük birer toprak parçası ile başkent oluşturulmuştur. dc kısaltmasının açılımı "district of columbia" (kolumbiya bölgesi)'dir. beyaz saray, abd kongresi, abd yüksek mahkemesi, dünya ülkelerinin büyükelçilikleri, kabine sekreterlikleri (bakanlıklar) gibi bütün federal kurumlar bu kentte yer alır. kendi başına bir eyalet değildir ve hiçbir eyaletin sınırları içinde yer almaz. doğrudan federal devlete bağlıdır ve valisi de yoktur. ama kentin yönetimi için belediye başkanı seçilir. adamların zamanında başkentin herhangi bir eyaletin sınırları içinde yer almasının o eyalete çok büyük bir ayrıcalık sağlayacağı düşüncesiyle böyle bir yola başvurmaları takdir edilesi gerçekten.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Atleticonun kalecisi neymis be. Handikapli oynamistim ama allahsiz yatirdi bizi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 2008 krizi benzerliğinin abd tarafından piyasalara enjekte edilmesi ya da harlanması, bu virüs olayının İsrail-abd merkezli olduğu şüphesini arttırdı..
    bana göre bu şüpheyi doğuran en büyük işaretti..

Sayfa 22/1002 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •