Fed müdahale eder abi bugün yarın puhahahaha
Fed müdahale eder abi bugün yarın puhahahaha
Trump şuan Fed başkanıni kovmak için kararname hazırlıyor senaryosunu gündeme geri alayım. damadını Fed başkanı yapsın dolar çöksün puhahahah
Amerikalı aktör Tom Hanks, kendisinin ve eşi Rita Wilson'ın Avustralya'da yaptırdıkları koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
Elit virüs demiştim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
İtalya'da Bankalar, Marketler ve eczaneler dışında bütün dükkanlar kapatılmış. Almanya'da da benzer önlemlerin gelmesi yakındır. Merkel kendisi söyledi nüfusun %60-70'ine yayılacak diye. ABD Avrupa'dan uçuşları yasaklıyor.
Hal böyleyken biz kime ihracat yapacağız. En büyük ihracat pazarlarımızda talep tamamen durmuş durumda. Kim bizden mal almak ister hala.
Turizm zaten bitik durumda.
Bizde hala virüs bizi etkilemez abi muhabbetleri yapılıyor.
Bizim kapanıştan sonra SP500 %4,70 düşmüş. Biz hala buradan yukarı dönme hayalleri kuruyoruz.
Kainatın lideri alistirdi bizi abi teğet geçer diyerek. Omrum kainatın lideriyle geçti herşeye teğet çiziyorum hahahaha
Abi trilyon dolarlık şirketlerle batak emerging marketleri bir tutmak manasız.. emergingler
Eem yani zaten batak çoğu.. sürünme modunda hepsi. ABD imf kredi verecekte ekonomi yapacak çoğu bu şekil bu sekil.. imf emerging kere para dagitmasini bekliyoruz budur beklenti yani...
Yer İmleri