Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop - XIII

Garipce34 Guest
    Fed müdahale eder abi bugün yarın puhahahaha

Garipce34 Guest
    Trump şuan Fed başkanıni kovmak için kararname hazırlıyor senaryosunu gündeme geri alayım. damadını Fed başkanı yapsın dolar çöksün puhahahah

Amerikalı aktör Tom Hanks, kendisinin ve eşi Rita Wilson'ın Avustralya'da yaptırdıkları koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Elit virüs demiştim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. İtalya'da Bankalar, Marketler ve eczaneler dışında bütün dükkanlar kapatılmış. Almanya'da da benzer önlemlerin gelmesi yakındır. Merkel kendisi söyledi nüfusun %60-70'ine yayılacak diye. ABD Avrupa'dan uçuşları yasaklıyor.

Hal böyleyken biz kime ihracat yapacağız. En büyük ihracat pazarlarımızda talep tamamen durmuş durumda. Kim bizden mal almak ister hala.

Turizm zaten bitik durumda.

Bizde hala virüs bizi etkilemez abi muhabbetleri yapılıyor.

5. Bizim kapanıştan sonra SP500 %4,70 düşmüş. Biz hala buradan yukarı dönme hayalleri kuruyoruz.

Garipce34 Guest
    Kainatın lideri alistirdi bizi abi teğet geçer diyerek. Omrum kainatın lideriyle geçti herşeye teğet çiziyorum hahahaha

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    PAla short olsa aciliis gapini 7-8bin puan felan yapardı ama ,bugünlerde düşme hevesi pek yok onun için ilk tahmini ben sallayayim 118100acip 117600yakar seansa kadar ,sonrasını ben bilmem.
    Seve seve verecek kardeşim...bu işten en büyük kazığı yiyecek ülkenin borsasını İspanyol bankayı alarak tutamazsın...

Ssssssiiiiitttt palacan...seve seve vereceksin...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Garipce34 Guest
    Abi trilyon dolarlık şirketlerle batak emerging marketleri bir tutmak manasız.. emergingler
    Eem yani zaten batak çoğu.. sürünme modunda hepsi. ABD imf kredi verecekte ekonomi yapacak çoğu bu şekil bu sekil.. imf emerging kere para dagitmasini bekliyoruz budur beklenti yani...

Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •