Sayfa 34/1002 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Seve seve verecek kardeşim...bu işten en büyük kazığı yiyecek ülkenin borsasını İspanyol bankayı alarak tutamazsın...

Ssssssiiiiitttt palacan...seve seve vereceksin...
    Namıssız banka... düşmedi gittidün....

2. Bu kriz başka kriz. Bir haftadır yazıyorum burda shortingen mevisimi.
    Bugün çoğu longcu hesabı patlar malesef. 88 e kadar devam. 60.60 maliyetli pegasus shortla yola devam. Herkese hayırlı kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    kapitalizm merkezi abd kominizm kuralları uyguluyor...

30 gün boyunca ülkeye giriş yasak...

kim kıçıyla gülüyordurdur trumpa...
    Bence sadece gulmekle kalmiyor, birde denk gelse de caksam diyordur.
    Globalde saadet zinciri coktu, bizde zaten cokmustu, kuresellesme adi altinda butun dunya halklarini buyukler hisse senedi sahibi yapti, Bu senetleri almak icin acaba kac yil bekletirler onemli soru bu.
    Ben en az 3 yil diyorum.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    PAla short olsa aciliis gapini 7-8bin puan felan yapardı ama ,bugünlerde düşme hevesi pek yok onun için ilk tahmini ben sallayayim 118100acip 117600yakar seansa kadar ,sonrasını ben bilmem.
    Palanin long oldugunu nerden cikardin. Pala full short. Ama urkutmeden indiriyor ki long acanlar kacmasin, yeni longcu gelsin. 84 bin tutacak mi onu dusun, yoksa yukardan hisse alanlara yazik olur.
    Bol sanslar

5. Isin ilginc yanı, italyaya ilk virus vakasi tespitinden iki gun sonra tedaviyi cozdugunu açiklamasi oldu.
    Aradan yaklasik bir ay gecti italyanin durumu ortada. Resmen palalar dunyada tezgah kurmus mali iteleme derdinde. Ama sonuc ne yazik ki her yerde aydi. Duzen değişmiyor.
    Bu ara elilot amcaya sordum, 5. dalga duruyormus fakat oncelikle trendden bağımsız tek dalga halinde yapacam dedi. Ama zaman vernedi 3 vakte kadar dedi. 3 gun mu 3 yil mi belli degil..
    Bol sanslar

6. İtalya ile ticaret virüse yakalandı
    Ülkenin tamamında karantina uygulanması, İtalya ile ticareti durma noktasına getirdi. Taşımada engel yok, ancak birçok sektörde siparişler bıçak gibi kesildi.

İSTANBUL - İhracatta 3’üncü, ithalatta ise 5’inci en büyük pazarımız olan İtalya’da koronavirüs vakasında yaşanan artış, iki ülke arasındaki ticareti durma noktasına getirdi. İlk koronavirüs vakasının görüldüğü günden beri karşılıklı uçuşların durdurulduğu İtalya’da 10 Mart itibari ile acil durum ilan edilmesi, ülke ile ticaret yapan sektörleri de zor durumda bıraktı.

https://www.dunya.com/ekonomi/italya...-haberi-464596

Garipce34 Guest
    Yasemin arslan Flag of Turkey
    @Yaseminmtldnym
    ·
    38m
    Atm lere koşup para çeken reyonları yağmalayan bir grup topluluk var bu ülkede 15 Temmuz da tanışmıştık dünde tekrar tanık olduk #Coronaturkey #ohal #HayırlıSabahlar

Garipce34 Guest
    Bayım bizim modumuz bu şekilde .. açın piyasayı işlem yapacağız puhahhahah

Sayfa 34/1002 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •