Bu kriz başka kriz. Bir haftadır yazıyorum burda shortingen mevisimi.
Bugün çoğu longcu hesabı patlar malesef. 88 e kadar devam. 60.60 maliyetli pegasus shortla yola devam. Herkese hayırlı kazançlar
Bence sadece gulmekle kalmiyor, birde denk gelse de caksam diyordur.
Globalde saadet zinciri coktu, bizde zaten cokmustu, kuresellesme adi altinda butun dunya halklarini buyukler hisse senedi sahibi yapti, Bu senetleri almak icin acaba kac yil bekletirler onemli soru bu.
Ben en az 3 yil diyorum.
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Isin ilginc yanı, italyaya ilk virus vakasi tespitinden iki gun sonra tedaviyi cozdugunu açiklamasi oldu.
Aradan yaklasik bir ay gecti italyanin durumu ortada. Resmen palalar dunyada tezgah kurmus mali iteleme derdinde. Ama sonuc ne yazik ki her yerde aydi. Duzen değişmiyor.
Bu ara elilot amcaya sordum, 5. dalga duruyormus fakat oncelikle trendden bağımsız tek dalga halinde yapacam dedi. Ama zaman vernedi 3 vakte kadar dedi. 3 gun mu 3 yil mi belli degil..
Bol sanslar
İtalya ile ticaret virüse yakalandı
Ülkenin tamamında karantina uygulanması, İtalya ile ticareti durma noktasına getirdi. Taşımada engel yok, ancak birçok sektörde siparişler bıçak gibi kesildi.
İSTANBUL - İhracatta 3’üncü, ithalatta ise 5’inci en büyük pazarımız olan İtalya’da koronavirüs vakasında yaşanan artış, iki ülke arasındaki ticareti durma noktasına getirdi. İlk koronavirüs vakasının görüldüğü günden beri karşılıklı uçuşların durdurulduğu İtalya’da 10 Mart itibari ile acil durum ilan edilmesi, ülke ile ticaret yapan sektörleri de zor durumda bıraktı.
https://www.dunya.com/ekonomi/italya...-haberi-464596
Yasemin arslan Flag of Turkey
@Yaseminmtldnym
·
38m
Atm lere koşup para çeken reyonları yağmalayan bir grup topluluk var bu ülkede 15 Temmuz da tanışmıştık dünde tekrar tanık olduk #Coronaturkey #ohal #HayırlıSabahlar
Bayım bizim modumuz bu şekilde .. açın piyasayı işlem yapacağız puhahhahah
Yer İmleri