Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hükümete laf yok.....süreci en iyi yöneten ülke Türkiye......glbal çeteler çökmeye başladı kağıttan devletler gidiyor.....
    evet, hep dış minnakların oyunu.

değerli hocamızın da belirttiği üzere adamlar dötünü yıkamıyor avrupada, koronası moranası hep faturasını bizim hükümete kesmeye çalışıyorlar.. oyun büyük. )))

2.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku

değerli hocamızın da belirttiği üzere adamlar dötünü yıkamıyor avrupada, koronası moranası hep faturasını bizim hükümete kesmeye çalışıyorlar.. oyun büyük. )))
    Oyun çok büyük, çevrilen fırıldaklıklar ortaya çıkacak, takke düşecek kel görünecek,
    Sayın Repulse, bu vadede longcuların aklını alacaklar dedin, ben bile bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizleri tebrik ediyorum..
    İyi ki varsınız, bol şanslar
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
     Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    , bu vadede longcuların aklını alacaklar dedin, ben bile bu kadar hızlı beklemiyordum...
    yeni bire öngörüm daha var.. büyük reis'e korona bulaştırmak isteyen dış minnaklar olabilir. korona tehlikesi bitene kadar reis saraydan çıkmamalıdır.. yakın çevresi dahil tam karantina uygulamasına geçilmelidir.. reise bişi olursa bu ülke bunu kaldıramaz..

4. Gerçekten ama Reise birsey olursa bu ülke biter.. Sermaye onun yandaş badem sermayesi
     Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    yeni bire öngörüm daha var.. büyük reis'e korona bulaştırmak isteyen dış minnaklar olabilir. korona tehlikesi bitene kadar reis saraydan çıkmamalıdır.. yakın çevresi dahil tam karantina uygulamasına geçilmelidir.. reise bişi olursa bu ülke bunu kaldıramaz..
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Abiciği ona bir şey olmaz, diyanet işleri başkanı boşuna m bu kadar bütçe harcıyor. bir okudu mu ne virus nede türevi kalır. Maşallah onların sayesinde ülkeye virüs bile giremiyor.
    Bol şanslar
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

6.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Abiciği ona bir şey olmaz, diyanet işleri başkanı boşuna m bu kadar bütçe harcıyor. bir okudu mu ne virus nede türevi kalır. Maşallah onların sayesinde ülkeye virüs bile giremiyor.
    Bol şanslar
    Duasını bile yapmışlar.

Korona
    Morona
    Orana
    Burana
    Korum haa..

7. Sizi tebrik ediyorum.. Şurada sadece kısa yorumlarla çizgiyi bozmadan strateji yapan nadir insanlardansınız.. Her ne kadar kafa da huni olsa da [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •