Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop - XIII

1. THY çok dillendiriliyor...

Henüz 2008 krizi fiyatlamasına gelmiş değil...

Gelir mi gelmez mi bilmem ama 2008 krizine dönüşürse bu kriz THY 4.60' ları görür...

4.60 üzerinde 8.95 var şu an orda ondan sonra sırasıyla 7.60 ve 5.70 var...

Ama içimden bir ses 5.70' i görecek diyor, sebebi ise virüs haziranda bitecek diyorlar, hazirana daha çok var...

Bu virüs olayı bitmeden kim, neden THY alsın ???

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Aşı yı İsrailliler bulmuş zaten haber borsa gündeme düştü bir kaç güne açıklama yapacağız demişler ..... Peki neden bir kaç gün PATENT arkadaşlar patent kimbilir ????????? kaç milyon dolarlar dönüyordur pazarlıklar yapılıyordur.İlaç şirketleri üretim izni alabilmek için ........ formül için ne pazarlıklar yapıyorlardır.Bakın İran bile İMF den 5 milyar dolar kredi kullanacakmış...... Yani kafayı çalıştırın bedavaya aşı formül verirler mii ????????????????
    kolonyaci veya dezwnfekteci , maskeci var mı diye baya bı araştırdım aslında bı 10 gün once, borsaya kote olan..
    yalnız maskeciler ve dezenfekticiler paraya para demiyor , wall street filmindeki gibi kabadan eroin cekiyor adamlar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3. Viop tepki vermeye çalışıyor ama spotta alıcı yok. 1.000-2.000 puan yukarı gitse güzel olur aslında.

4. Buralarda sürteceğimize kolonya işine gireydik, köşeydik şimdi
    Ah ulen ah
    Neyse

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sarı kafanın sonu geliyor sosyalist başkan geliyor...

6. [QUOTE=*Bozkurt;4224672]
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku

Beni yanlız mı bırakıyon, benim zamanım uzun elbet girecem o suya
    lokmana yetiştim,oda satana kadar kırk kere durdurma yedi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan koronavirüs açıklaması geldi. Saraç, "Üniversitelerde eğitime ara verilip verilmemesi konusunda devlet kararına uyacağız. Olası bir tatilde yüz binlerce üniversite öğrencisi memleketlerine dağılacak. Bu hareketlilik riskli de olabilir" dedi.

Nasıl yahu. İşin uzmanı kişiler YÖK e bağlı üniversitelerde çalışan hocalar değil mi? Bu konuda devleti bilgilendirecek, yönlendirecek kurumsun sen zaten. Sen orada dururken kim karar verecek?

8. Bayım zararına üzüldüm.
    Sağlığın olsun...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •