Sayfa 77/1002 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Buralarda sürteceğimize kolonya işine gireydik, köşeydik şimdi
    Ah ulen ah
    Neyse

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    250 binlik maske almıştı biri , g. sokarsın o maskeleri diye dalga geçmiştim..
    şu an kendimden utanıyorum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. 116350 den long

Bırrrrrrrrr

ürkütücü ama gerçek

3. Sinyal geldi memet emmi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Aşı yı İsrailliler bulmuş zaten haber borsa gündeme düştü bir kaç güne açıklama yapacağız demişler ..... Peki neden bir kaç gün PATENT arkadaşlar patent kimbilir ????????? kaç milyon dolarlar dönüyordur pazarlıklar yapılıyordur.İlaç şirketleri üretim izni alabilmek için ........ formül için ne pazarlıklar yapıyorlardır.Bakın İran bile İMF den 5 milyar dolar kredi kullanacakmış...... Yani kafayı çalıştırın bedavaya aşı formül verirler mii ????????????????
    Ser....iz Trump güvenerek FX te XAUUSD shortlamışlar, şemsiye girmiş çıkmıyor. Bu haberlerin sebebi bu, italyada ilk virüs vakasından iki gün sonra haber yaptı. Şimdiye kadar hangi virüsü halletmişler bir açıklasındalr ondan sonra inanalım..
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

5. Alıcılar biraz istekliler...

YAZIP ÇİZDİKLERİM
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

6. FDOW 22.500 oldu yeniden...22.332 en düşük bugün...

Bize de tepki alımı gelebilir...96.6xx lerdeyiz...

7. Ayı piyasasında su soğuk olur. Girip hemen çıkmak lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    bu twıtterda ne hisse pazarladılar ama ilk aklıma gelenler hubvc naten rysas albaraka
    derin derin çalıştı adamlar arge arge diyerek
    dün akşam twitter uzmanlarından bir tanesi "- yarın parayı bulucaz, avrupa yeşermeye başladı, en dipten aldık full mallandık, siz de alın" diye tavsiye veriyordu... hesap bugün çok sessiz.. )))

Sayfa 77/1002 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •