Sayfa 78/1002 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Bu arada dolarese de eş zamanlı basma çabaları takdire şayan....
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

2. Shortları kapatmaktan vazgeçtim. 117200 den bir levye daha vurdum...
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    FDOW 22.500 oldu yeniden...22.332 en düşük bugün...

Bize de tepki alımı gelebilir...96.6xx lerdeyiz...
    Vay be koca Dow zirveden yüzde 25 düşmüş.

4. Alın leyn biraz yav...

5.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    dün akşam twitter uzmanlarından bir tanesi "- yarın parayı bulucaz, avrupa yeşermeye başladı, en dipten aldık full mallandık, siz de alın" diye tavsiye veriyordu... hesap bugün çok sessiz.. )))
    Bütün sorun ego tatmini ile başlıyor....
    Sonra kraldan çok kralcılar geliyor. Sonuç canı yanan ky.
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

6.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    dün akşam twitter uzmanlarından bir tanesi "- yarın parayı bulucaz, avrupa yeşermeye başladı, en dipten aldık full mallandık, siz de alın" diye tavsiye veriyordu... hesap bugün çok sessiz.. )))
    Muhtemelen ben de bu longlarin üstüne yazı yazamayacak hale geleceğim sanırsam

Sanırsam da mı sansam

Yoksa sanmasam da mı sansam

Hangisi ?

Bunu bilen düğümü çözer

Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Yahu işte yalancıyı mikmiyorlarya atış serbest. 115 ten alır, 110 dan alır, 106 dan alır, 102 den alır, 96 dan alır ve hep kazanır zati emanuke kimse kaybetmez. Sorunu ilk cümlede yazdım. Yalancının mikildiği bir sistem olsa türemez bunlar.

8. He valla de mi

Kavuracak kuş başı mi kalmadi memlekette

Gavur getsin

Sayfa 78/1002 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •