Altindaki olay sanirim Marjin call baska aciklamasi yok. Ben şurdan döner diyemiyorum artık. Ama xu100 88.000 den alırım flat..
Altindaki olay sanirim Marjin call baska aciklamasi yok. Ben şurdan döner diyemiyorum artık. Ama xu100 88.000 den alırım flat..
Böyle bir düşüşten sonra endekslerin dip çalışmasını tamamlaması aylar sürer en azından. Her iki yöne de 2-3 günlük şiddetli ralliler görürüz muhtemelen. Day Trade için güzel fırsatlar oluşacaktır kesinlikle.
Ancak hisse alıp tutup çok para kazanmak istisnai haller dışında pek görülmez bu tarz piyasalarda. Onun olması için birkaç aylık konsolidasyon bölgesini yukarı kırıp yeni bir boğa piyasasının başlaması gerekir.
BBHT de Mete YÜksel var. Dün tahmin ettiğim gibi şu saatten sonra satışlar teminatı yetmeyenlerin kol kesmesi, stoplosslar vs temel ile daha az ilgili konulardan oluyor, bu durumda kenarda beklemek gerekir.
Sermaye yeterlilik rasyoları geçici olarak düşürülebilir dünyada.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
petkimi bırakmadılar uyuz oldum. sabah 96100 de 3,02-3,03 olan kağıt 95,400 de 3,06-3,07
2,90 lara dalsa alacaktım![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
115 300 altında selale olur dırek 113 110......cok onemlı ooof ooof.....son kale
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Borsayı akrep soktu .......
https://www.youtube.com/watch?v=ckfeUPjKImg
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Aynen oyle v cikisi zor
Ornegin pgsusta adam 70 altindan beri aliyor. 60 dip dedi olmadi 55 yok amk 50 dedi bilezikleri bozdurdu 45 den aldi. 40 a dustu arabayi satti.
Simdi bu adama kaybettiklerini hemen verirler mi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri