Sayfa 180/1002 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Trump.ın geçen gunlerde gorustugu Brezilya başkanında virus tespit edilmiş bence Trump da enfekte oldu ama saklıyorlar..

2.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Abiciği ona bir şey olmaz, diyanet işleri başkanı boşuna m bu kadar bütçe harcıyor. bir okudu mu ne virus nede türevi kalır. Maşallah onların sayesinde ülkeye virüs bile giremiyor.
    Bol şanslar
    Duasını bile yapmışlar.

Korona
    Morona
    Orana
    Burana
    Korum haa..

3. BBHT de Ege Cansen bugün keyifsiz. TUPRS tutuyordu söylediğine göre.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    rahat rahat yarısı gider.. isfin 4,60 a çıkmıştı şimdi 2,18 olmuş başladığı noktaya geri gelmiş. 3,70 lerden vermiştim vay be...

kardemir d 3,18 i gördükten sonra bugün 1,99 u görmüş..

aslında hisselere bakınca tam tepkilik yerdeyiz. ya tepki gelmezse
    Aciga satis yasagi olmasaydi, acikcilari sikistirmak için arada bir tepki yukselisleri olurdu diye dusunuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bir lot almam satmam reis. 121,500 gectigi gun yazdim buraya ben yokum bu piyasanin ne olacagi mechul diye. Sadece graflara bakacam merak ettim
    Asansörün zemin kata indiğine emin olmak lazım, biz asansörün içinde kaldık hangi kattayız bilmiyoruz.belki kurtarıcımız sen olursun. asansörün içinde sağlam kac kişi kalır orasıda belli değil
    Tek tesellimiz bovespadan daha az düşüyoruz ayrıca dowda da
    koskoca dow un bi günde yüzde 8 düştüğü halde
    Hamdım Piştim Yandım

6. Duruma göre açığa yasağı kaldırabilirler. %10 az bir miktar. Açığa satınca korkutacak kadar satmak gerekir zannımca. Millet korkmaz ise sattığınla kalırsın tepeden geri koyarsın.

Yani bir hisse 10 liradan 9,35 e inince acaba 8 e gider mi korkusu oluyor, ama en fazla 9 a kadar inebiliri bilince panik yapılmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Dow iyice yalama oldu

15 saniyede yüzde 1.5 yukarı aşağı oynuyor

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Bu gece bir açıklama olacak mı Abd'den? Likidite enjekte edileceği bilgisine rağmen american pala hala niye salıyor ki piyasayı. Daha başka başka talepleri mi var??

Bugünkü dayaktan sonra sağlıklı düşünemez oldum de
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 180/1002 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •