Sayfa 191/1002 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Viop - XIII

1. BİST hiç bir zaman pahalı olmadı ki şimdi olsun
    Hepsi rekorlar kırarken BİST nal topluyordu

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    valla enflasyon vs. bilmem ben..bist100 diğer borsalara göre pahalı..enflasyon ya da dolar kuru vs. o da zaten bizim borsanın rezilliğini gösterir..dolar bazlı ya da altın bazlı bakarsak olaya zaten batığız..ucuz değiliz batığız..

2. 93.000 - 58.00 =35.000 bovespa ile teknik seviye farkımız..bovespaya göre bu kadar pahalıyız yani..böyle diye kesin buraya düşmek zorunda değiliz..ama teknik bu..

3. TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    -- Pay Piyasasında, içinde bulunduğu pazar ve gruba göre yüzde 20 ya da yüzde 15 olan gün içi fiyat marjı, tüm gruplarda yüzde 10'a düşürüldü - VİOP'ta fiyat marjları ise endeks vadeli işlem sözleşmelerinde yüzde 15'ten yüzde 10'a, pay vadeli işlem sözleşmelerinde yüzde 20'den 10'a indirildi - Analistler, yeni düzenlemelerle dünya borsalarıyla birlikte Borsa İstanbul'da etkili olan aşırı oynaklığın azaltılabileceğini ve panik ortamında bireysel yatırımcıların zararlarının sınırlanacağını dile getirdi
    Bu fiyat marjları eur usd döviz ve altın kontratlarında yok o halde? Sadece endeks ve paylarda mevcut

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. ABD hisseleri, diğer ülkelere göre avantajlı; maliyetleri, işletme sermayesi, finansmanı, geliri vs ağırlıkla ABD doları cinsinden.
    Büyük bir pazara hizmet veriyorlar. %30 pahalı olmaları normal, ondan ötesi şüpheli olur. Yani benzer ilaç firmasına göre ABD firmasına %30 fazla ödeyebilirim. Öte yandan ABD de işçilik pahalı, işçilik çok olan konularda orada daha detay değerlendirme gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

fiyat marjı %10 iyi olmamış..daha önce 2 taban yiyen kişi şimdi 4 tavan bekleyecek..düşerken kepçeyle çıkarken kaşıkla..spk iyi koruyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. 7 yil once 93 bin iken garan 11 liraydi simdi 8.70 :-)

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    fiyat marjı %10 iyi olmamış..daha önce 2 taban yiyen kişi şimdi 4 tavan bekleyecek..düşerken kepçeyle çıkarken kaşıkla..spk iyi koruyor..
    Global piyasalarda düşüş bitince normale döndürürler canını sıkma
    o zaman 4 tavan cektirirsin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 191/1002 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •