Vix 60 biz kapanırken 56 lardaydı diye hatırlıyorum. Oda eksiye gecerse 95.000 üzerinde açılış olur
Vix 60 biz kapanırken 56 lardaydı diye hatırlıyorum. Oda eksiye gecerse 95.000 üzerinde açılış olur
Emergingler de cort tuşunu sokmeyenin ciger değil direk kalbi soketler dayi
Yazarken daha daha yazarken dow yizde 2 eksiden artiya gecti. Elde kalan nakitle beles mal yok bugun. Olsun yinede mal alacam. Dow da Goruldu hedef. Bu kadar eksi futuredan artiya geciste sinyali verdi
İnanılır gibi değil 154 gören vadelide 115 den den long olduk ama format yeme ihtimalimiz var
Borsa böyle bişi işte
Herkes para basıyor.bu düşüş nereye kadar gider bilinmez ama virüs en geö 2 aylık bir süreç sonrası çok büyük bir balon daha şişecek.zira her taraf para oluyor.buda eğer virüs bizde yayılmazsa bize çok iyi yansır yani aşağı rallinin sonun daha betebri yukarı başlayacak.
Dow future flama yapiyir hedefi yukselerek 21600-21700 not alin gunnici gorulmesi yiksek ihtimal
Dowun tahtasını mecnurla galip yapiyo deyolar doğru mudur ki
Ulen pala bi uyutmuyon adamı. Bi saat önce uyandım elimi telefına attım dow ne oldu diye. 20,400 lerde görünce söverek kapattım. Az önce gözümü yine açtım dow 21,300 derken yine 20.900 ler. Tam trend bölgesinde olduğundan bugün de kolay geçmeyecek
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri