teşekkürler
anlıyorum bende aynı fikirdeyim
ama
kurtulamama durumu olduğunda 3 günmü 5 günmü 10 günmü ( kişisel durumlar hariç ) onu bilmekte fayda var.
çünkü
vakalar gizleniyor ve bu gizlenme sebebiyle kimlerle temas kuruldu ( belkide bizimle kuruldu ve kuluçka dönemi var yada ben kurtulacağım ama eşim babam vs. kurtulamayacak. hastaneye gitsek hemen karantinaya alırlar ateş öksürük bitti tanı bu. hastanede de psikolojik olarak kafayı yersin ne bağışıklık kalır ne sindirim nede sinir sistemi ) kimlerde var kimler öldü vs. bu bilgiler hep bize geç geldiğinde birileri değirmenden su kaçırırken bizde musluk başında su ne zaman akacak diye bekleyeceğiz para kaybetmek bir yana belkide sağlıkta kaybedilecek.
12. Ay vade toplamaya çalıştım inanılmaz al sat arası makas vardı..
Şimdi taşlar yerine oturdu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artan kolonya ve dezenfektan talebi nedeniyle benzine etanol karışımı askıya alındı.
yani benzinin bir maddesi yohtır.
Dün viop pastasına bakan var mı benden başka alan olmamış.
Diğer 25 bin.
Bu diğer artık tutturmaya başladı.
Çin gerçektende virüsü ABD ordusu atti diye bir açıklama yapmış mi yoksa Twitter geyiği mi yine
Havacilik sektoru sevdasini anlayamiyorum. Mevcudun en kirilgan sektoru. Batak zaten tesvikler olmasa. Hele thy ozelinde. Malum ekibin ilk goz agrisi agir operasyon cekilmis bir kagit. Digeride kardemir zaten. Kardemir d ile thy gunluk grafigini al 8-10 yillik bak birbirinin kopyasi.
Reis kardemir e operasyon çekerler gene THY pddd değeri olmuş. 0.3MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri