Sayfa 158/996 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. 13 Mart Cuma 14:32 TCMB MART BEKLENTİ ANKETİ: 2020 BÜYÜME BEKLENTİSİ %3,3; ÖNCEKİ %3,5

13 Mart Cuma 14:32 TCMB MART BEKLENTİ ANKETİ: YIL SONU DOLAR/TL BEKLENTİSİ 6,51; ÖNCEKİ 6,45

13 Mart Cuma 14:32 TCMB MART BEKLENTİ ANKETİ: 12 AY SONRASI TÜFE BEKLENTİSİ %9,51; ÖNCEKİ %9,61

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Günün konusu aile hekimi ve briç galiba yanlış bir şeyi şeyetmeyeyim, yeni aydım da.
    Abi senin bagajdaki çin malları ne oldu ?. Filizlenmesinler bagajda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn Egeli, yeni taşınıp doktoru yeni değiştirdik. 3 ay geçmeden değiştirilemiyormuş. Anladığım kadarıyla bu merkezdeki bütün doktorlar kendilerine kota koymuşlar.
    Alo 184 arayın sorunuzu belirtin. Onlar konuyu inceleyip döneceklerdir.

SABİM varlığına esas olan amaç ve hedefleri doğrultusunda 7 gün, 24 saat boyunca, sağlık sisteminin işleyişine hakim operatörler, sağlık mevzuatı konusunda yeterli bilgilerle donatılmış çözümleyiciler tarafından sağlık sisteminin işleyişi ile ilgili her türlü soru, sorun, eleştiri, öneri, talebi ve teşekkürü cevaplandırmakta ve kayıt altına almaktadır.

Türkiye’nin dört bir yanından Alo 184 SABİM hattını arayan herkes; Sağlık Bakanlığı tarafından sıcak bir dost sesiyle karşılaşmakta ve ilettiği her türlü soru veya sorunun, Bakanlığımızca empatik bir yaklaşımla sahiplenilerek, en hızlı şekilde çözümlendiğine tanık olmaktadır.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ben fakültede başladım brice...Sene 1965.

O zamandan beri başlıca hobim zaman zaman ara versem de...

Hala öğreniyorum. Brici ilginç kılan, bir federe spor dalı haline getiren özelliği bu.

İyi ki briç var.
    Sn Bora Yaşar,

Böcek’ i tanıyorsunuzdur. İzmir briç camiasından.
    Rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin.
    Komşumdu kendisi.

5. Ulemadir bunlar ulema[emoji3][emoji28][emoji3][emoji6]
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. Sikayet edin tabii...saglik bakanligina cimere edebildiginiz her yere edin...
    Bir ise yaramasa bile gorevinizi yapmis olirsunuz
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Çarşamba günü yakın zamanda taşındığım Küçükçekmecedeki Sağlık Ocağına (Aile Sağlığı Merkezi) boğaz ağrısı,öksürük ve ateş nedeniyle saat 11,30 da aile hekimine muayene olmaya gittim.

Mesai saatinde doktor yoktu, orada bir görevliye sordum, 40 kişilik kotası varmış, onu doldurmuş,olsada bakmazmış, oradaki başka doktorlar da bakmazlarmış, bugün git yarın gel, dendi.

Sonraki gün sabah erkenden yine gittim, bu sefer kotası dolmadan muayenemi oldum, ve doktora da bu kota uygulamasının doğru olup olmadığını kavgasız tartışmasız sordum. Bana kotayı kendisinin belirlediğini ister 20 ister 60 yapabileceğini, kimsenin karışamayacağını söyledi. Ben de birşey demedim, sadece daha önceki adresimdeki aile hekimlerinde hiç böyle birşeye rastlamadığım için şaşırdım.

Şimdi aklıma takıldı, devletin sitesine (MHRS.gov.tr) herhangi bir devlet hastanesinden randevu için girdiğinizde ilk sayfada "Mesai saatleri içerisinde aile hekiminize randevu almadan muayene olabilirsiniz" uyarısı çıkıyor. Aynı uyarı eczacıdan ilacı alınca cebime sağlık bakanlığından sms olarak da geldi.

Ben mesai saatleri içinde sağlık ocağın gidip muayene olamadan döndüm, şimdi bu doktoru ve uygulamayı şikayet etmeli miyim sizce?
    Genç ve asabi birisi yaşlı ve hasta annesini veya çocuğunu mesai saatleri içerisinde sağlık ocağına götürüp "benim kotam doldu,bugün git yarın gel" muamelesiyle karşılaşsa doktorlara şiddet engellenebilir mi?
    Bütün dünyanın corona nedeniyle alarmda olduğu böyle bir dönemde ya bende de virüs olmuş olsaydı, eve dönerken dolmuşta, sonra ekmek alırken markette insanlara bulaştırmış olsaydım ne olacaktı?
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Bizim Merkez Bankasinin tutumu ne olur acaba.Faizi sabit mi tutar yoksa dunyadaki faiz indirim furyasina eslik mi eder.Arttirmaz orasi kesin gorunuyor da.YTD

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Abi senin bagajdaki çin malları ne oldu ?. Filizlenmesinler bagajda

Başka bir yerde atölyem var, oraya attım.

Yanlız bunlar, Dan Dun havalimanında mahsur kaldı, yaklaşık 2 aydır oradalar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 158/996 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •