dax 1.86...7lerden yurtdısı bozuyor.....salarlarsa abdyı daha kurtulmaz bu borsalar
dax 1.86...7lerden yurtdısı bozuyor.....salarlarsa abdyı daha kurtulmaz bu borsalar
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Brezilya lı ile görüştüyse kesin kapmıştır virüsü ben diyeyim.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan iki şeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabını.
Emekli memur olmadığı için şunu yap bunu yap denmesi zor.
Belki emekli yaşı 100 e çıkarılabilir o zaman serbestsin denir.
Yani normalde vatandaş dinler, işine geleni yapar işine gelmeyeni yapmaz, ama herkesi memur yaparsan kurala uymazsan işten atarım başka işde yok zaten ortada kalırsın denilebilir. Biraz faşist bir düşünce oabilir tabi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Son bir gözlemimi daha belirtmek istiyorum...
Dün avrupa abd ortalama yüzde 10 düşerken biz yüzde 7 düştük...
Bugün avrupa yüzde 8 yükselişten yüzde 2 yükselişe geçti, yaklaşık yüzde %' lık bir marj...
Uzun süredir dikkatimi çekiyor bu durum, pala hesabı ne zaman keser bilmiyorum ama...
Sanki bizim ekstradan bi %5 düşüş marjımız var gibi gibi...
Tabi piyasa yükselirse daha az yükseltmek suretiyle de pala bu hakkını kullanabilir...
Bu palanın bileceği iş...
Berbat bir hareket yurtdisina kiyaslayinca. Ben dusundum ki hazir 10% tavan iken tavana kilitlerler alim firsati vermezler. Sen git tepeden 4500 puan dus.
Gun sonu karin yarisi gitti ama buna da sukur. Haftasonuna full mal. Benim oyle haftasonu korkum yok, hatta tam tersi haftasonun iyi oldugunu dusunuyorum.
Bileti pazartesiye kesecegiz insallah. 3 4 bin puan gapli acilis yeter. Elimdekiler tavan acarsa tabi cok daha guzel olur. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu vix endeksi yine kudurdu ne oldu acaba
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
turkıye 5 vaka...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri