Sayfa 680/935 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Flebl Yazıyı Oku
    yıllık dibi 90 krs olan hisse... 9-10 kat degerlenmis.. hisseyi 6- 7-8-9 TL'den alıp ağlamak? Daha ne istiyorsunuz? 3 liradan alan bile parasını 3 e katladı neredeyse.. yüksek primli hisseler düşerken de diğer hisselerden ayrışır.
    Spek 10 kat yükseltirken karakterli? Düşerken farklı mı oluyor.. kumar zihniyeti ile al sat yapanlar alllah sabır versin.. umarım yüklü almamissinizdir
    Hiç öyle şey olur mu? Sonsuza kadar gitmesi lazım, diyelim ki 9 oldu hemen bir hedef, 15 tl. Durun daha yeni başlıyoruz, 22,2 TL teknik, oooo baksanıza tekniğe 24 ü geçerse yukarısı Harran ovası. Hep yükselse, sonsuz TL olsa ne güzel olur. Allah sabır versin. Yukarıdaki yorum iyi niyetli bende iyi niyetli yazıyorum, sonsuza kadar giden hisse yok, sürekli düşen hisse de olmaz. O yüzden kumarhane gibi olan bu işlerde ona göre pozsiyon almak gaza gelmemek lazım. Umarım herkes hayallerine ulaşır.

Ytd.

2. Hissede yakalanmamak gerekirdi 125 binlerde
    Ama olan oldu
    Onlar adına üzgünüm.
    Ama borsaların lokomotifinde durum şöyle
    Ikili dibe(20***) git gel yapar sonra yön yukarı.
    Tabiki yeni bir savaş veya yeni dalga virüs gelir o ayrı.
    Ama bugünkü şartlarla görüntü böyle.
    https://resimyukle.link/img/Zt1DW.png

3. Para girişi var ama keğat hiç kipirdamadi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Çarşamba günü itibariyle kalan malımı da satıp çıktım...8-9 arasında işlerim nedeniyle satamadigim, ekran başında olamadığım için, kağıtları da maalesef 4.05 den verip bu sinir harbinden kurtuldum... yıllardır burada yazistigimiz, dertlestigimiz arkadaşlara selam eder, kalanlara bol kazançlar dilerim.umarım herşey dilediğiniz gibi olur...

5.  Alıntı Originally Posted by ezln Yazıyı Oku
    Çarşamba günü itibariyle kalan malımı da satıp çıktım...8-9 arasında işlerim nedeniyle satamadigim, ekran başında olamadığım için, kağıtları da maalesef 4.05 den verip bu sinir harbinden kurtuldum... yıllardır burada yazistigimiz, dertlestigimiz arkadaşlara selam eder, kalanlara bol kazançlar dilerim.umarım herşey dilediğiniz gibi olur...

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

6.  Alıntı Originally Posted by Kurt-ts Yazıyı Oku
    Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.
    Hepimiz için öyle olsun

7. CORONA VURUS gecıcı ,,,,,trabzon kalıcı 10 yıldır bu anı beklıyoruz.. 91 ırak kırızı ,,,94 de cıller devalısyonu ... 98 erbakana yapılan darbe..99 depremi.. 2001 ecevıt krızı.. 2008 ..kı olsun 2013 taksım gezı,,sonrası feto . sonrası 15 temmuz,, abdnın rahıp olayı,,şunlar ve daha sayamadıklarım. hepsi geçtimi gecti,, bu da gecer,yeterkı başakşehır.. ve önümüzdeki macları kazanalım.. elınde hısse olan mecbur beklıecek...he ders olsun yuksekten hısse olınmayacagını öğrensın.. trafıkte kaza yapan kışı usta şöför olmuştur.........Tecrübe kazanmak kaybemekten gecer,,,,??????

Alıntı Originally Posted by ezln Yazıyı Oku
    Çarşamba günü itibariyle kalan malımı da satıp çıktım...8-9 arasında işlerim nedeniyle satamadigim, ekran başında olamadığım için, kağıtları da maalesef 4.05 den verip bu sinir harbinden kurtuldum... yıllardır burada yazistigimiz, dertlestigimiz arkadaşlara selam eder, kalanlara bol kazançlar dilerim.umarım herşey dilediğiniz gibi olur...

Hayırlı olsun. İnşallah can sıkmamıştır satış. Darısı başımıza bakalım...

Sayfa 680/935 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •