Sayfa 342/1002 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Dow yüzde 3 oldu eksi 3 olur mu
    Tahminim olmaz. Sadece tahmin. Sn kamil79 gibi dip oluşumu olarak görüyorum 21000 seviyesini. Ya 4. dalga dibi, ya da 4A dalga dibi.
    Bu arada Sn kamil79'u yanlış hatırlamıyorsam 2008 krizinden hatırlarım. Yaz aylarında biz dibi buluncaya kadar shortlamıştık endeksi her tepki yaptığında. Sn kicker gibi büyük oynayan bazı arkadaşlar da vardı. Çoğu bıraktı gitti vadeliyi. Ya da nick'leri değişti, bilemiyorum.
    Son düzenleme : JAS; 13-03-2020 saat: 20:22.

2. Dow yükselsede altına çakıyolar düşsede çakıyolar.. Gerçekten çok kötü bi düzen

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    +1......

Elimdeki tüm varlıkları satsam bile kriz öncesi bir dönemde altın satmam. Bana göre zor zamanların tek gerçek parasıdır altın. Bunu da kimseyle tartışmam.

Kesinlikle katılıyorum altın konusundaki görüşünüze...

Kıytırık btc yi 20 bin dolar yaptılar, millet de bol keseden sallıyor btc şöyle btc böyle diye, bilmedikleri şey hakkında yorum yapıyorlar...

Benim şahsi görüşüm şu an dünyadaki en toksik varlık btc' dir ve sıfırlanması an meselesidir...

Dünyadaki tek varlık demeyim de varlıkların kalite sıralamasını yap deseler benim listem kesinlikle altınla başlar...

Düşünün dünyanın en dandik en toksik varlığını bile 20.000 dolara çıkaran finansal sistem altının onsunu halen 1600 dolarlardan fiyatlıyor...

Bu finansal sistem devam ettiği sürece yapacak bişey yok, babalar ne derse o...

Ama finansal sistem çökerse altının onsu 20.000/50.000( tamamen atmasyon daha yüksek de olabilir) dolardan aşağı olmaz...

Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    https://youtu.be/D19UlBHcuaI
    Videoda çin deki korona virus le mücadele eden son hastanenin de kapandığı yazıyor.
    Bize sattılar hastalığı maske çıkarırlar tabi, gripte kural bu satacan hastalığı halka filmi gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Tahminim olmaz. Sadece tahmin. Sn kamil79 gibi dip oluşumu olarak görüyorum 21000 seviyesini. Ya 4. dalga dibi, ya da 4A dalga dibi.
    Dördüncü dalgalar ya üçgen yada 2,ci dalga üçgen değilse 3lü düzeltme olur.. Dowdaki dalga düşüş karekteristiği zaman bakımından bütün otorite müdahalesine rağmen cycle bir dalganın düzetmesi primary/intermadiate 1i olabilir.. (29 bin/21 bin)

6. Yurtdışı yeşile bürünmüş , bahar gelmiş .....günlerdir milleti bezdirdiler .... şimdide aç kurt gibi hisselere saldırıyorlar.virüsle ilgili haberler geliyor ama piyasa takmıyor bile.Demek ki her şey yalanmış sansasyon abartı , ölenler normal gripten ölenler.

https://www.youtube.com/watch?v=0PyRCEfLbwI
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,166
    Blog Entries
    1
    BTC de bir kaç nokta yazayım çoğunu biliyorsunuz...

BTC üretimi sonsuz değil..Üretimi git gide azalan ve sonunda biten bir olay.
    Kara para aklamada en rahat kaçılan yer. Bu kadar doları altını nereden buldun diye sorarlar hatta saklaman bile zor. Bir filmde başroldeki oyuncu artık bahçede parayı gömecek yer bulamıyordu. Ama btc ile kopyasal yüzlerce flash diskte ki 1 tanesini bulman kafi saklayabiliyorsun. Hatta istersen saklama kodu ezberle.

Yani altın ile biraz farklı konular.

Bir gün bence de fiyatı bayağı düşecek çünkü birazcık eskidi teknolojisi..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Kızı.....
     Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    İvanka karısıydı sanırım.. Onun virüslü olması sıkıntı yaratmaz
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Sayfa 342/1002 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •