Sayfa 352/1002 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence turkiye de hatiri sayilir vaka var ama tespit edilmedi. Hukumette bunu bildigi icin onlem aliyor ki bu dogru. Mesela italya cok kotu performans gosterdi bu acidan. 2 hafta once sicramaya basladiginda ciddi kararlari almaliydilar. Almanya da tembel davrandi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Başarısızlığa AB’yide ekleyim sınırların olmadığı bölgede ortak sağlık politikası olmaması saçma, bu krizler ortak yönetilmeliydi. AB bir sonraki aşamada bu konuya eğilmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    patron dur gözünü seveyim poşet yalayanı görmedim daha...bir de o çıkarsa ve ben görürsem komaya girerim sanırım...parmak yalıyorlar şimdilik...

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şu poşet yalama alışkanlığını bende çözemedim.

3. hadi naz yapma gömeceksin......

çıkart bir pati daha çakayım kafana
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Başarısızlığa AB’yide ekleyim sınırların olmadığı bölgede ortak sağlık politikası olmaması saçma, bu krizler ortak yönetilmeliydi. AB bir sonraki aşamada bu konuya eğilmeli

Haklisin. Tamamiyle cuvalladilar

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Pala aslında kurala göre oynuyor..büyük düşüşün tepkisini yaptı bugün gideceği yer en fazla 99 bindi oraya ulaştı..düşen piyasada yükselişler satış fırsatıdır..pala 2-3 ay süründürmeden hop 106 bin 113 bin 120 bin diye gitmez..birde bizde corona 1-2-5 diye daha başlangıç aşamasındayken..oyunu kuralına göre oynayın..gereksiz kendimizi şartlandırmayalım hele ki viopta..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. ABD sistemi sağlam kurmuş. Washington D.C. nin eyalet olmaması ona bir işaret.
    13 eyalet ile başlamış sonra 50 ye gelmiş. ileride 51 Kanada, 52 Meksika, 53 İngiltere vs devam eder.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Birazdan ortalık karışacak, vaziyet almak lazım. Diğer iki konuk da ağzı dalaşı yapmışlardı başka bir programda (üresin vs aktaş)

Tıp işi atmasyona müsait bir alan değil, iddiacılar da geri adım atmıyor tartışmalar sertleşebiliyor.
    Prof Mehmet Ceyhan ben kaçıyorum dedi.
    Ortalık ısınıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akşam fark ettim bana da virus geçer ise marketten geçer.

Risk noktaları:

Market kapısı (migrosda otomatik, BIM, A101 ve ŞOK da elle açılıyor)
    Meyve sebze reyonu
    Kitap reyonu
    Kasa (kasiyerin ürünleri elle geçirmesi ve POS için kredi kartını alması, migros jet kasa hariç)

Bu arada ATM de risk ama genelde bende nakit para olmuyor. Yanında alkolü mendil taşımak lazım.
    Sebze meyve satılan halk pazarları 1 numaradır.

Sayfa 352/1002 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •