Dow’un 23:00’da %10 çıkmasına karşın 23:00’da BİST %1 bile kapamadı.
Çünkü ABD, İtalya vb hepsi korona ülkelerinde çıkınca devasa düşüşlerle fiyatlamıştı. Bu esnada Türkiye iyi direndi.
Ama mızrak çuvala sığmıyor. Beş 5 vaka. Başladı artık Türkiye’de de.
Ytd
Abi sagolasin. Valla kurum hic demedi. Ya bende diyorum daha fazla almam lazim ama yok alamiyorum.
Allah seni basimizdan eksik etmesin
Allah ne muradin varsa versin
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence aksam seansi oldugugu icindir. Pzt tablo bozulmazsa en az 3000 puan gapli acar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bear_Bull
@BearBull26
vadeli fdow'da 23.000 rakamını gördü...pazartesi bunun üstünde fiyatlama görmeli ki olumlu olsun işler ya da içeride bize özgü olumlu gelişmeler olmalı (ne olabilir bilmiyorum)...artık bilinçli mi tuttu PALA yoksa hakikaten mecali mi yok bilmiyorum ama zayıf kaldı akşam seansında...
sanırım yeni vakalar ve uçuş yasaklaması da biraz düşürdü enerjisini...
2008 yili geliyor aklima bu hareketleri gorunce. Dow son 2 dakkada %5 alip %6 arti kapiyordu. Biz yatay aciyorduk. Biz kapanirken dow +2% olurdu, sabaha pozla girerdik pozumuz arti diye, sabah vadeli oyle bir eksi olurdu ki taban acardik. Boyle zamanlarda dow kapanisi, piyasalari etkilemez. Biz kapandigimizda dow puanina bizim puana dax a bakin. Dax ta dow un bu artisindan gece faydalanamadi
Geçen gün kolonya almak için toptancıya gittim kolonya sadece 5 litrelik vardı 80 TL ne yapacağım dedim almadım şimdi yok yarın başka bir yere gelecekmiş, 5 litre 150 lira istersen
Yer İmleri