Bist flat idik zaten, Dow dahil tüm piyasalarda ve ürünlerde full flat olduk, nakitteyiz Dolar + TL..
Bist flat idik zaten, Dow dahil tüm piyasalarda ve ürünlerde full flat olduk, nakitteyiz Dolar + TL..
Sizin paranızı alıp bana maaş ödeyen adamın ordinosunu yazıyorum siz hala kendi aklınızı beğeniyorsunuz. Ben hep burada kalırım fakat sizin paranız bitiverir. Sizin tarzınızda yazan bir arkadaş vardı, belki akıllanır diye Ocak ayından bu yana elimizi okudum, öyle esnetilebilir cinsinden değil, net olarak okudum ordinoları.
Hiç yapmadığımı şeyi yaptım, saat farkı yüzünden geride kaldı diye son iki mesajı silip tekrar gönderdim seans saatinden önce.
Sonuç; bir defa denedi, sonra bir defa daha denedi, bir ümit deyip son olarak bir defa daha denedi ve en sonunda da parası bize geçti. Şimdi de geri alabilir miyim ümidi ile ardımızdan koşacak.
Söyleyemese de dersini aldı sanırım o arkadaş.
Fakat siz o arkadaş kadar şanslı değilsiniz çünkü terbiye için front dönemini kapattım.
Siz hep bu şekilde olun ki biz de hep rahat yaşayalım.
İşte bu yüzden temenninize ben de aynen katılıyorum, He he Sercannn
Esen kalın
2016 yilindan beri Dolar Nakitte bekleyen bir insan olarak .. Gumus tam istedigim seviyelere geldi 150 yada 200kg civarinda gumus alip gram gumus fiyati 1.1$ oluncaya kadar bekleyecegim ister 2 yil sursun isterse 5 yil sursun .. kademeli olarak alacagim piyasanin gidisine gore 14.50 seviyesinden 30kg aldim 13.90 seviyesine duserse ordan 60kg daha alacagim ha dusmez 15.20 uzerinde gunluk kapanis yaparsa bu sefer 15.20 uzerinde 60kg alacagim gerisini duruma gore bakarim![]()
bu esnada garanti bankasini 1 eurodan verirlerse alacak oldugum gumus kadar garantide
alirim 2 yil hic bakmadan beklerimgum.jpg
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
bakır vadeli işlemler, 2.493 ile 2.48 gibi kırmızı hatın üstünde şu an..ama güç kaybı yaşadı ve p.tesi de yaşayacak gibi görünüyor..
2.48 i in altı 2 gün görüldü..3. ye bakalım ne olacak..
dow ve diğerlerinde de aşağı ihlaller gördük..
yani bakır takip edilmesi gereken bir emtia..ve durumu hoş değil..grafik ekleyecem
Liderlerde corona çıkarsa bunu hemen açıklamazlar, önce gizli tedavi etmeye çalışırlar.
3-4 gün ortadan kaybolurlarsa, söylenti beklemeden longları azaltmak mantıklı.
Her gün ortada dolaşırlarsa, söylenti çıkarsa da inanmayın zaten..
Yer İmleri