Bu borsalarda hikaye ne kadar net ise o kadar temkinli olmak lazım. Bunu kalbinin üzerine yaz.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://twitter.com/i/status/1238553644204777474
trump yaptigi hal ve hareketlerine bakinca corana virusune inanmak oldukca zor ustune dow 1 gunde 2000 puan ustu yukselisini gormekte ap ayri bir durum akil almiyor..hic inanasim gelmiyor su an yasananlara baska bir is var isin icinde diye dusunuyorum paranoyak yaptilar birsaci olmak zor is.bi yandan savaslar oluyor bi yandan caresiz virus var deniliyor..
corona isine bi kac lider olurse inanirim mesela merkel trump vs yas 60 ustu olanlar.
Temassızda müşteri kartı kendi gösteriyor limit üstü ise şifre giriyor şeklinde olması lazım. Kasiyerin eli değmemiş oluyor ama numerik pad'e şifre girerken temas oluyor.
Eskiden lokantadan çıkarken kolonya tutulurdu, o gelenek her yere gelebiir veya antiseptik sıvı dispenser'ları da konuluabilir.
Allah muhafaza bu şekilde bir şey çıkar ise sığınak aramak lazım.
https://tr.euronews.com/2020/03/12/c...ciklama-borclu
Çin: Koronavirüsü ABD Vuhan'a getirmiş olabilir, bize açıklama borçlu
euronews • Son güncelleme: 12/03/2020 - 17:49
8 yıl önce ben borsaya başladıgımda halk 14.80 garan 8 akkız 7 thy 7 idi peynir 10-15 arası gr altın has altın 85 tl idi,dolar tl 1.7-1.8 arası idi dış borsalar bu fiyatın 3 de 1 i idi .8 yıl geçti hisseler aynı yerde,short açmayı düşünenler için yazdım
borsalar korkut malı elinden al,coştur mal ver şeklinde devam ediyor ve edecek,ben etrafımda hasta olan veya ölen duymadım,hatta italyada yüksek lisans yapan kızım 16 gün önce geldi orada tanıdıklarıyla konuşuyor ciddi bir durum yok 1000-1200 ölüm olmuş,duydugumuz,kötü tabi ölüm olması ama diger hastalıklardan ölüm daha fazla hemde yıllardır bögle
Yer İmleri