Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tahminim ilk hasta taburcu, yeni vaka
    Banko sayıda artış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Danimarka da oyle oldu

Normal sekilde gidiyordu ve hop 772 vaka acikladi ve ulkeyi karantinaya aldi. Italyadan sonra lockdown yapan ikinci ulke oldu

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Haftaya bizimda lockdown yapma ihtimali var. Bu sekilde soylentiler var. Malum kucuk ulke. Dedikodular cabuk yayiliyor

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Danimarka da oyle oldu

Normal sekilde gidiyordu ve hop 772 vaka acikladi ve ulkeyi karantinaya aldi. Italyadan sonra lockdown yapan ikinci ulke oldu

doğal seleksiyon diye bir kavram var , sen istediğin kadar önlemini al doğal seleksiyon gerceklesecekse önünde duramazsin..
    nedense bir türlü inanasim gelmiyor bu corona olayına..yok virüs mutasyona ugrayacakmis yok toplu ölümler olacakmış , Hollywood senaryosu gibi geliyor bana..
    mevcut sikismaya (ben 2019 aralik gibi bekliyordum) krize bir bahane bulmaları gerekiyordu , onun gereğini yapıyorlar..
    borsacı adam manipüle olmaz ağa..
    koyun gibi kendini gutturmez basina , 1 haftadır tek gündem var : Corona..
    tüm sorunlar rafa kalktı , enteresan işler..
    dünya çapında global bir guduleme ile karşı karşıyayız..başka bir iş var bunun ardında..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Su an buyuk liglerin hepsi ertelendi ve vakit kalmayacak ligi bitirmeye. Bu yuzden seria sampiyonu playoff ile belirlemeyi dusunuyor. Tahminim digerleri de o sekilde yapacak.

Sampiyonlar ligi nasil olacak bilmiyorum. Futbola buyuk darbe vurdu.

Haftaya bizimda lockdown yapma ihtimali var. Bu sekilde soylentiler var. Malum kucuk ulke. Dedikodular cabuk yayiliyor

Polonya’daki uygulama 10 gün geçerli olacak ancak 20 gün uzatılabilecek, Danimarka’ya giriş yasağı ise 13 Nisan’a kadar sürecek. Polonya’da ayrıca süpermarketler ve eczaneler dışında alışveriş merkezlerindeki tüm dükkanlar, bar, lokanta ve kumarhaneler kapatılacak ve 50 kişiden daha yüksek katılımın olacağı tüm etkinlikler iptal edilecek.
    Polonyada kapatmış. Sizin ülke zengin değil mi neden kapatmıyor.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    doğal seleksiyon diye bir kavram var , sen istediğin kadar önlemini al doğal seleksiyon gerceklesecekse önünde duramazsin..
    nedense bir türlü inanasim gelmiyor bu corona olayına..yok virüs mutasyona ugrayacakmis yok toplu ölümler olacakmış , Hollywood senaryosu gibi geliyor bana..
    mevcut sikismaya (ben 2019 aralik gibi bekliyordum) krize bir bahane bulmaları gerekiyordu , onun gereğini yapıyorlar..
    borsacı adam manipüle olmaz ağa..
    koyun gibi kendini gutturmez basina , 1 haftadır tek gündem var : Corona..
    tüm sorunlar rafa kalktı , enteresan işler..
    dünya çapında global bir guduleme ile karşı karşıyayız..başka bir iş var bunun ardında..
    Abartildigina bende katiliyorum.

Muhtemelen bir cogumuz bunu gecirdik ya da gecirecegiz. Ne bileyim neden bu kadar korkuyorlar. Acaba bir veba olacagini mi dusunuyorlar.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Polonya’daki uygulama 10 gün geçerli olacak ancak 20 gün uzatılabilecek, Danimarka’ya giriş yasağı ise 13 Nisan’a kadar sürecek. Polonya’da ayrıca süpermarketler ve eczaneler dışında alışveriş merkezlerindeki tüm dükkanlar, bar, lokanta ve kumarhaneler kapatılacak ve 50 kişiden daha yüksek katılımın olacağı tüm etkinlikler iptal edilecek.
    Polonyada kapatmış. Sizin ülke zengin değil mi neden kapatmıyor.

Bu hafta kapatir. Ne var ki buyuk darbe yiyecek ekonomi. Turizm bu yil bitik olacak.

Herkes alisverisini yapti. Hazirlandi. Haftaya bu kararin cikmasi bekleniyor.

Abartildigina bende katiliyorum.

Muhtemelen bir cogumuz bunu gecirdik ya da gecirecegiz. Ne bileyim neden bu kadar korkuyorlar. Acaba bir veba olacagini mi dusunuyorlar.

zatürre yi pandemik ilan etti who..
    nerden bileyim ben kasıtlı yaymadiklarina ve her ülkeye virüslü hasta sokmadiklarini..
    deney yapıyor bunlar..
    bunların anasını şeytan s. , kesin..
    bir taşla elli kuş vuruyorlar..
    ben koyun gibi (kolonya al , makarna al , dezenfekten al) güdülen taraf değilim..
    zaten günde en az 10 defa elimizi yıkarız biz , kolonya desen milli parfüm..
    kolonya ve dezenfektan ile zatürreden kaçıyoruz , dün gece kafam bozuktu gidip biraz alkol alayım diye migrosa girdim , makarna reyonlarini boşaltmış mk angutlari..
    nasi bir canlıdır bu insanoğlu anlamak zor..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •