Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop - XIII

Ah ah turkiye de vaka yokken el dezenfektani kolonya getirseymisim maltaya dunyalari kazanmistik. Ulke de kalmadi bunlar.

Sisesini 20 eurodan satardim. 10 bin sise getirseydim maximum 100 bin tl harcar ama 200 bin euro yapardik hem de vergisiz el altindan.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ülkede kolonya karaborsaya düşecek neredeyse..
    eyüp sabri tuncer büyük adammış..
    el altından kolonya alınıp satılacak neredeyse , puhahaha..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    zatürre yi pandemik ilan etti who..
    nerden bileyim ben kasıtlı yaymadiklarina ve her ülkeye virüslü hasta sokmadiklarini..
    deney yapıyor bunlar..
    bunların anasını şeytan s. , kesin..
    bir taşla elli kuş vuruyorlar..
    ben koyun gibi (kolonya al , makarna al , dezenfekten al) güdülen taraf değilim..
    zaten günde en az 10 defa elimizi yıkarız biz , kolonya desen milli parfüm..
    kolonya ve dezenfektan ile zatürreden kaçıyoruz , dün gece kafam bozuktu gidip biraz alkol alayım diye migrosa girdim , makarna reyonlarini boşaltmış mk angutlari..
    nasi bir canlıdır bu insanoğlu anlamak zor..
    Su an bence yasananlar panik ve suru psikolojisi.

Insanlar yapmak istemedigi seyleri yapmak zorunda kaliyor, cunku ailesi sevdikleri var .

Ya daha kotu olursa diye dusunuyor

4. Türkiye KKTC’ye de kısıtlamalar getirmiş. Dün borsa kapandıktan sonra 9 Avrupa ülkesine de uçuşlar iptal. Şimdi Ukrayna da bütün uçuş iptali kararı almış.

Acil bi şeyler yapılmazsa Pegasus neyse de THYAO mahvedecek borsayı. Ha bire tüm uçak seferleri iptal haberleri geliyor.

https://www.mynet.com/ukrayna-da-kar...l-110106475618

Ytd

Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    Türkiye KKTC�ye de kısıtlamalar getirmiş. Dün borsa kapandıktan sonra 9 Avrupa ülkesine de uçuşlar iptal. Şimdi Ukrayna da bütün uçuş iptali kararı almış.

Acil bi şeyler yapılmazsa Pegasus neyse de THYAO mahvedecek borsayı. Ha bire tüm uçak seferleri iptal haberleri geliyor.

Ytd
    Daha iyi. Emin ol daha iyi.

Onlem almak iyidir. Almasa ve ileride sikintilar ciksa daha kotu olur. Prestij kaybi da cabasi

Zaten insanlar seyehat etmiyor artik. Cunku etse 14 gun karantinaya girmek zorunda

Sabah haber verdi. Seyma subasinin italyan sevgilisi Turkiye ye gelmis ve disariya cikmis. Icisleri bakanligi adamayi ya ulkedeb deport edecek ya da karantinaya alacak

Burada nereden gelirsen gel mecbursun karantinaya girmeye. Yoksa para cezasi ve sonrasinda ulkeden sutlama var.

O yuzden su zamanda kimse zorunda olmadikca seyehat etmez.

Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    Türkiye KKTCâ€â•ye de kısıtlamalar getirmiş. Dün borsa kapandıktan sonra 9 Avrupa ülkesine de uçuşlar iptal. Şimdi Ukrayna da bütün uçuş iptali kararı almış.

Ytd
    yahu kardeş , bizim sınırlardan kaç milyon Suriyeli kaç yüzbin Afgan ,Somalili , Iraklı girdi..
    şu an bu ülkede 10 milyona yakın mülteci var , yeni mi akıl ediyorlar bu mevzuyu..
    ben geçen yıl 1 ay boyunca ateşli öksürükle grip geçirdim ve dedim ki kendi kendime bu grip virusunun şekli değişmiş(mültecilere bağlamıştır) , ki kendime bakan biriyimdir..
    bu ülkede bu virüsü icine yemeyen adam yoktur..
    şimdi global bazda birileri bizi yiyor ve buna bizi inandırmaya çalışıyorlar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Her hamle öncekinden büyük oldu derken?? tospa sende mi yanlış anladın yoksam?? FED in yaptığı şey Bernankenin yaptığı QE değil.. Oooops arkadaşlar sitenin en aktif savaşçıları repo ile likidite injektionunu qe ile karıştırıyor

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim temelim ve egitimim yok baskan. Yani iktisat vs bilmem ben. Ha boyle okuya okuya arastira arastira birseyler ogrenmeye calisiyorum. Nedir ne degildir anlatsa biri ogrensek.

AVM'ler saat 12.00 - 20.00 arasında açık olacak.

â–ªï¸AVM'lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek.

— TRT
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •