Ahhh üstadım ahhh. Malsız kalıp gece uyumayı ne kadar çok isterim. Bizimkisi fakir avuntusu, yarında elimdekini veririm diye hep alıverdim ucuz diye diye
Portföy her zamanki gibi eksi bakiye gidiyor.

Ama bünye alıştı artık. Nasıl olsa eninde sonunda çıkıyor, sadece zaman kaybı diye dert etmiyorum. Ha birde yüklü almadığım için problem yok. Nakit yine varda. Pazarda ucuz mal dolu, şekerci dükkanındaki çocuklar gibiyim.
Bir ara MRDIN e niyetlendim. Dedim biri mal çıkıyor şu mal bitsinde öyle dalayım. Senmişsin meğer. Neyse bir tur dönerim

Aslında benim gözüm TUPRS la PETKM de ama onlarında başka başka sorunları var. TUPRS temettü vermeyecekmiş bu sene, PETKM bedelsiz meselesi var o yüzden basarlar tepesine zaten bir balina mal boşalttı orada.
Aslında sadece tahmin tabiki benimki ama yükseliş olacaksa eğer içinde spek olan ama hala batmadıysa tabi, öncelikli çıkacaktır. Sonra bankalar ve holdingler diye düşünüyorum.
Sanayi berbat durumda. Petrol fiyatları daralan talep, alt üst olan dengeler üretimi vurabilir. (Devlet desteği şart, bu da uzun süreli beklenti yaratır. Devlet bu ara bol keseden para dağıtmak istemiyor. Eğer dağıtmaya başlarsa, o zaman daha tehlikeli seçim havasına girmiş oluruz demektir.
Çin hastalık meselesini beklenenden çabuk atlattı, tahminim fabrikalarda üretime başlayacaklardır. Hazır ucuz enerjide bulmuşlarken stok bile yapabilecek durumdalar. Dolayısıyla herkesin beklentisi Çin de kısa süreli üretim durunca Türkiye ye kayar beklentisi ile tekstil yürüyüp gitmişti. Onlardan uzak durmak gerekir.
GYO lar bildiğin gibi. Elde stok dolu yeni üretim yok. o yüzden o mahalleden de geçmek yok.
Hiç bir üretim meselesi olmayan aracı kurumlar gözdem olacak.
Ayrıca tıbbi laboratuvar (çok ilginç, herkes ECZB nı ilaç yapıyor sanıyor. Bende öyle düşünüyordum)
Yani üstadım ders çalışmaya devam.
Ahhh bi de bu kadar zahmete faiz üstünü bulduk diye sevinmesek. Acaba yöntem mi değişsem ne yapsam.
En sonunda spekülatör olacağız bu gidişle
Mutlu bir haftasonu dilerim.
"Huzurunuzu bozacaksa pozisyon almayın"
Büyüklerdeki tahminim keyfini kaçırmamıştır umarım.Sevgiler saygılar
Yer İmleri