Sayfa 380/1002 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya şimdi sizler yazınca bende düşünmeye başladım...benim oğlum 13 yaşında bundan 20 gün kadar önce sanırım ateşlendi bayağı grip belirtileri v.s. ve ilginç ateş 1 hafta düşmedi normalde senede 1 kere hastalanma oluyor ateş v.s. ama birkaç günde düşüp bitiyordu.bu sefer ateş hem çok yüksek seyretti hem çok uzun süre geçmedi ve inanılmaz bir öksürük oldu.şimdi düşünüyorum acaba bununla ilgisi var mı? ama ne eşime ne bana bir şey bulaşmadı.şubat tatilinin son haftasıydı allahtan evdeydi.gece yarısı ateş çok yükselince alıp hastaneye götürdük hatta...ama ne doktor corona dan bahsetti ne de bizim aklımıza geldi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Arkadaşlar foruma bir arkadaş corona geçiren kişinin yaşadıklarını anlatan video koymuştu linkini kaydeden oldumu ?

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya şimdi sizler yazınca bende düşünmeye başladım...benim oğlum 13 yaşında bundan 20 gün kadar önce sanırım ateşlendi bayağı grip belirtileri v.s. ve ilginç ateş 1 hafta düşmedi normalde senede 1 kere hastalanma oluyor ateş v.s. ama birkaç günde düşüp bitiyordu.bu sefer ateş hem çok yüksek seyretti hem çok uzun süre geçmedi ve inanılmaz bir öksürük oldu.şimdi düşünüyorum acaba bununla ilgisi var mı? ama ne eşime ne bana bir şey bulaşmadı.şubat tatilinin son haftasıydı allahtan evdeydi.gece yarısı ateş çok yükselince alıp hastaneye götürdük hatta...ama ne doktor corona dan bahsetti ne de bizim aklımıza geldi...
    Influenza A tipi virus denilen bir salgin varmis abi bizde Aralik ve Ocak ayinda ozellikle. Bizden de iki arkadas olduydu. Tum ulkede yayginmis bu kis. Artik nasil bir seydir bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Influenza A tipi virus denilen bir salgin varmis abi bizde Aralik ve Ocak ayinda ozellikle. Bizden de iki arkadas olduydu. Tum ulkede yayginmis bu kis. Artik nasil bir seydir bilmiyorum.
    Almanya bu Influenza A grip salginini 2017/2018'de yasadi. Tahmin edilen/hesaplanan ölüm vakasi 25.000. Bu rakam 6 ay icin günde 140 ölümü ifade ediyor. Düne kadar haberim bile yoktu (bir cogumuzun yoktu).
    Su andaki Corona o safhaya bile gelmedi/gelemedi. Zaman gösterecek.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Aramızda doktor varsa alınmasın lütfen, ben artık doktorlara inanmıyorum ve güvenmiyorum, çoğu bu işi para için yapıyor, bol bol ilaç yazıp yapacağı ameliyatlar için alacağı paranın hesabını yapıyorlar. En basit teşhisi koymaktan bile acizler, bu hafta çocuğu 2 ayrı doktora götürdüm kabakulak dendi, şüphelenip 3.doktora götürdüm teşhis koyamadı antbiyotik verdi gönderdi. Geçen sene çocuk 1 ay sürekli hasta oldu , ilaçlar vs derken daha kötü oldu ve %50 işitme kaybı yaşayınca bu sefer bademcik, burun eti ve kulağa tüp ameliyatı yapmamız gerekiyor dediler, ameliyat günü verdiler, doktor beni ameliyat için aramaya başlayınca bu işte bir ib..lik var deyip bütün ilaçları kestim. Çocuğu limonlu kestane balı şerbetiyle 1 ayda ayağa kaldırdım, birde netten araştırıp burun damlası tedavisi uyguladım, ne balgam kaldı ne işitme kaybı. Mecbur kalmadıkça doktora gitmiyoruz artık

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu Fdow kapanışta -300 dü şimdi de - 400 toplamda -700 puanda..değişiklik olmazsa....
    Pazartesi için umut varmı kısalar için yoksa kıyım mi olacak....

7.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bu Fdow kapanışta -300 dü şimdi de - 400 toplamda -700 puanda..değişiklik olmazsa....
    Pazartesi için umut varmı kısalar için yoksa kıyım mi olacak....
    23:00’da Dow 23.000 iken Viopta Bist 23:00’da

8. Koronadan dolayı içinizi rahatlatmak istiyorsanız izleyin.

https://youtu.be/luM2vg8g0Hc

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

Sayfa 380/1002 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •