Sayfa 406/1002 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Viop - XIII

1. dünyada var olan altının 80 katı kadar kağıt üstünde alınıp satılan altın var deniyor..
    panik- kaos ortamında yatırımcılar benim altınımı verin dediğinde ne olur acaba..
    bunun altından kimse kalkamaz..
    şahsen ben kaos ortamında altınımı birilerine emanet etmem..

eee ne olacak o zaman altın fiyatları..

2.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Fırsatlar bitmiyor her krizin kendine has fırsatçıları çıkıyor uyanık milletiz vesselam hırsızına,dolandırıcılığa gün doğdu.Fetöyude böyle kullanıyorlardı arıyorlar fetoye adınız karışmış şuraya bu kadar para getir filan .
    Beni de emniyettenim diye aradılar. Yaka numaram şu, sert ve kararlı ses vs. Israr ile ismimi sordu ben de önce kimi aradığınızı söyleyin ben de o olup olmadığımı söyleyeyim dedim. En azından kimlik bilgilerimi doğru söylese konuşma ilerleyecekti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Korona sarımsağın fiatını hortlatmış pazarda Kastamonu sarımsağı satıyorlardı fiatını sordum 40 tl ..... 250 gram aldık mecburen diğer bitkisel koruma limon 8 tl olmuş iki kilo aldım her gün 1 adet limon sıkıp içiyorum . 2 gün arayla 1-2 diş sarımsak tüketin , hapşurma , burunda kaşıntı aynen yok oluyor.Ara verdiğimde grip belirtileri başlıyor.Havalar ısınıncaya kadar böyle... bal da yiyin organik olsun hergün 1 tatlı kaşığı .......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. gerçekete olmayan altını varmış gibi gösterip fiyatı baskılanıyor altının..gerçek miktarından 80 kat fazla altınla işlem yapılır mı yahu..
    bunun önüne geçilirse yeni düzende mesela..altın ne olur sizce..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    gerçekete olmayan altını varmış gibi gösterip fiyatı baskılanıyor altının..gerçek miktarından 80 kat fazla altınla işlem yapılır mı yahu..
    Altın ne olur diye bir mantık olur mu her seyi altın ile fiyatlaman lazım

6. ama mesela, cumhuriyet altını= asgari ücret derler
     Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Altın ne olur diye bir mantık olur mu her seyi altın ile fiyatlaman lazım

7. Eskiden mahalle aralarında tuhafiyeciye gidilip kolonya şişeye doldurulurdu, yan yana tütün, lavanta, limon vs olurdu.

Ben PE RE JA diye hatırlıyorum kolonya markasını. Eyüp Sabri Tuncer daha eskiymiş ama ilk markalı limon kolonyasını PE RE JA çıkarmış. Sonradan Mujde Ar'ın reklamında oynadığı Fuar kolonyası çıkmıştı, sonradan Selin de geldi, Eczacıbaşı markasıydı galiba.

İlk kolonyayı da Selin üretmiş.
    >>>>>>>>>>
    https://www.selin.com.tr/Hakkimizda
    1912 - Altın Damlası

Kökleri 1900’lü yıllara uzanan Selin’in tarihçesi 1912’de Süleyman Ferit Eczacıbaşı tarafından İzmir’de Türkiye'nin ilk kolonyasının üretilmesi ile başlar. İzmir’in diplomalı ilk eczacılarından Süleyman Ferit Bey’in, Kemeraltı’ndaki tarihi Şifa Eczanesi’nde imal ettiği Altın Damlası Kolonyası İzmir’in sembolü haline gelmiş, İzmir’i ziyarete gelen hemen herkes dostlarına hediye olarak bir şişe Altın Damlası Kolonyası alır hale gelmiştir. Her yıl İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül’de bütün ürünlerde büyük indirimler yaparak halka bir armağan olarak sunma geleneğini yaratmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    gerçekete olmayan altını varmış gibi gösterip fiyatı baskılanıyor altının..gerçek miktarından 80 kat fazla altınla işlem yapılır mı yahu..
    Doların ederi varlığı sorgulandığında suanki değeri x 10 diyorum.Turev piyasalar,forexs kaldıraç bunlar için bugünü kurtarsalar bile ilerde daha şiddetli sarllanir piyasalar eni sonu bu gittiği yerece gidecekler.

Sayfa 406/1002 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •