Sayfa 22/1001 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Trump , başkan yardımcısı ve diğer yetkililerle basın toplantısına başladıktan sonra açıklamalarını tamamlayıp dünkü toplantıda olduğu gibi başkan yardımcısı ve diğer kişilerin konuşmalarını dinlemeden salonu terk etti .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Başkan yardımcısı : Virüs testi sigortaları olmasa bile vatandaşlarımıza ücretsiz yapılacaktır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başkan yardımcısı : Virüs testi sigortaları olmasa bile vatandaşlarımıza ücretsiz yapılacaktır .
    Bakacanda angut.

Yeni düzen insanlık için sosyalizim.

Sağlık,eğitim,hatta şehir içi ulaşım ve köprüler yerli vatandaşına beleş olmalı.

Devlet dizayn etmeli.Hala Boğaziçi köprüsüne para ödüyoruz.

Yabancılar a paralı devam.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 175 kişi artarak 1441'e, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 21 bin 157'ye yükseldi

İspanya'da koronavirüs nedeniyle ülke genelinde 15 günlük OHAL ilan edildi

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye'deki koronavirüs vakasının 6'ya yükseldiğini açıkladı.

Sağlık bakanı : UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı.

8. Onun ailesi, ziyaretçileri; evlerine, işyerlerine, okullarına gitti. Ordaki kişiler de evlerine döndü, onların evlerindeki insanlar da diğer farklı okul ve işyerlerine gitti vs. vs... bu iş uzar gider...
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı : UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı.

Sayfa 22/1001 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •