Trump , başkan yardımcısı ve diğer yetkililerle basın toplantısına başladıktan sonra açıklamalarını tamamlayıp dünkü toplantıda olduğu gibi başkan yardımcısı ve diğer kişilerin konuşmalarını dinlemeden salonu terk etti .
Trump , başkan yardımcısı ve diğer yetkililerle basın toplantısına başladıktan sonra açıklamalarını tamamlayıp dünkü toplantıda olduğu gibi başkan yardımcısı ve diğer kişilerin konuşmalarını dinlemeden salonu terk etti .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Başkan yardımcısı : Virüs testi sigortaları olmasa bile vatandaşlarımıza ücretsiz yapılacaktır .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 175 kişi artarak 1441'e, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 21 bin 157'ye yükseldi
İspanya'da koronavirüs nedeniyle ülke genelinde 15 günlük OHAL ilan edildi
Sağlık Bakanı Koca, Türkiye'deki koronavirüs vakasının 6'ya yükseldiğini açıkladı.
Sağlık bakanı : UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı.
Yer İmleri