Artan

32,56 10 12:04
110,20 9.98 12:04
204,00 9.97 12:04
410,75 9.97 12:04
27,82 9.96 12:03
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 12:04
10,69 -9.94 12:04
146,70 -9.94 12:03
79,35 -9.11 12:04
4,46 -7.08 12:04
Azalan Hisseler

İşlem

3.463.386.489,39 12:04
3.275.597.288,60 12:04
2.783.720.605,50 12:04
2.484.123.892,10 12:04
2.428.212.869,88 12:04
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alihaydar Yazıyı Oku
    Bir hafta olmus geleli umreden. Bu is cok yayilacak cok. Rabbim hepimizi korusun.
    Yahu amma abarttınız. Eloğlu günde 2-3 bin vaka açıklıyor, onlar napsın..intihar mi etsinler.

Biri çıkar, az vaka açıklanıyor, kesin saklıyorlar der...diğeri gelir 6. Vaka da çok yayılacak der. Sakin biraz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Türkiye'de korona 5 ten büyüktür
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yahu amma abarttınız. Eloğlu günde 2-3 bin vaka açıklıyor, onlar napsın..intihar mi etsinler.

Biri çıkar, az vaka açıklanıyor, kesin saklıyorlar der...diğeri gelir 6. Vaka da çok yayılacak der. Sakin biraz.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Bundan sonra sayı katlanarak gidebilir
    Çok güzel tedbirler alındı boşa gitmesin
    14 tüm memlekette karantina uygulansın
    Yoksa ilerde baş etmek çok zor olur

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Macar Yazıyı Oku
    Bundan sonra sayı katlanarak gidebilir
    Çok güzel tedbirler alındı boşa gitmesin
    14 tüm memlekette karantina uygulansın
    Yoksa ilerde baş etmek çok zor olur

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben tedbir alınmasın demiyorum ki...açıklama gayet net, yurt dışından geldiysen kendini tecrit et...14 gün karantinada kal...bu süre zarfında ateş vs belirti varsa hastaneye başvur, yoksa normal hayata dön.

Millet makarnaya saldırıyor, piyasada kolonya kalmadı...sanki kıyamet kopacak..bu işi de iyice magazine döndürdük.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Almanya, İtalya, ispanya vs. bakın derim. Anlatılanlar, yaşananlar yalan değil. Alman arkadaşım eczanede ilaç kalmadığını ilaç alamadığını söylüyor, ülkeler sokağa çıkma yasağı ilan ediyor. Bizde sayı katlanarak artarsa aynı duruma düşebiliriz
    Ben tedbir alınmasın demiyorum ki...açıklama gayet net, yurt dışından geldiysen kendini tecrit et...14 gün karantinada kal...bu süre zarfında ateş vs belirti varsa hastaneye başvur, yoksa normal hayata dön.

Millet makarnaya saldırıyor, piyasada kolonya kalmadı...sanki kıyamet kopacak..bu işi de iyice magazine döndürdük.

Çinden gelenlere özel uçak yollayıp. Irandan gelenleri tarifeli seferler getirirsen, ıraktan tahminen kaçak uçuşla vatandaşın gelirken, yurtdışındaki vatandaşlara olduğunuz yerde kalın derken, umreden 21 bin kişi getirirsen ve en önemlisi test etmezsen insanlar tabiki panik olur. Devasa havalimanı yaptın. İnsanları parçalar halinde getir test et öyle ülkeye al. Şu anda avm vs. elde edilen zarar tahminen bu testlerden daha fazladır.
    Sözün özü süreci güzel götürüyordu devlet bozmasın katı uygulasın bizde millet olarak rahat olalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •