Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Umreden gelenleri evlerde ziyaret edip tarama yapacaklarını tahmin ediyorum.
    Umrefen gelenlere ziyarete gidilir ziyaretçi kabul etmesinler eve 14 gün karantina Corona sebebiyle kapıları kapattık diye kapıya not assinlar.😄

2.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Umrefen gelenlere ziyarete gidilir ziyaretçi kabul etmesinler eve 14 gün karantina Corona sebebiyle kapıları kapattık diye kapıya not assinlar.��
    Ben de onu diyorum. Devlet tavsiye verir gerisi insanlara kalmış durumda. Ziyarete gitmesen küserler, kabul etmesen alınırlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Devlet tavsiye verir gerisi insanlara kalmış durumda.
    Böyle durumlarda devlet tavsiye vermez. (vermemeli). Emreder. (emretmeli)

Bugün verilmeyen emirler, daha sonra can yakıcı şekilde verilmek zorunda kalınır... Örnek İtalya, Fransa gibi.. Lokantalar kafeler kapatıldı. Ticari hayat durduruldu.

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Böyle durumlarda devlet tavsiye vermez. (vermemeli). Emreder. (emretmeli)

Bugün verilmeyen emirler, daha sonra can yakıcı şekilde verilmek zorunda kalınır... Örnek İtalya, Fransa gibi.. Lokantalar kafeler kapatıldı. Ticari hayat durduruldu.
    Değişik değişik görüşler olabilir 14 gün sokağa çıkma yasağı da bir alternatif.

Şu en doğrusu diyemiyorum. Öte yandan 2 hafta kişisel tedbir almak uygulanablir bir şey. 2 hafta sonra gelişmelere göre net görüşler oluşur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    . Öte yandan 2 hafta kişisel tedbir almak uygulanablir bir şey.
    Kişisel tedbirler kişinin kendisi içindir.

Oysa devletin tedbirleri toplum içindir... Hatta (bu durumda) insanlık içindir...

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Kişisel tedbirler kişinin kendisi içindir.

Oysa devletin tedbirleri toplum içindir... Hatta (bu durumda) insanlık içindir...
    Nasreddin Hoca'nın dediği gibi herkes haklı.
    4.Murat sigara vs yasaklamış ortalığı toparlamış.

Ben malesef Allah'dan korkarım ve haddim olmayan şeyleri destekleyemem. Bana kalsa herkes benim şartsız şurtsuz kölem olsun ve kimse de şikayet etmesin.

Ben de onu diyorum. Devlet tavsiye verir gerisi insanlara kalmış durumda. Ziyarete gitmesen küserler, kabul etmesen alınırlar.
    Ziyarete gidenler el öpmeden de olmaz şimdi diye düşünür.Sıkıntılı bir durum kuşlu sitede ziyaret yapanlar paylaşıyor zaten gitmeyin demekle olmuyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •