Sayfa 425/1002 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Dun gece CNNTurkt de virusle ilgili programda 3 prof. Dr vardi.
    3'ude Yeni tip Korona virusun ulkemizde aciklanan resmi tarihten cok daha once bulastigi yonundeki iddialarini kesin yalanladilar.

Turkiyede 3-4 ay once influenza ve eski tip korona viruslerinde icinden bulundugu 4 ayri ayri eski tip virusten kaynakli yogun gribal bir ekfeksiyon hastaligi basladigini ve Ocak ayinda zirveye ulastiktan sonra hizla dususe gectigini, Ayrica bu gribal enfeksiyonlarda bazi olum vakalarida yasandigini soylediler.

Bu gribal salginda ozel-kamu hastanelerinde tedavi goren hic bir hastada belirlenemiyen yeni bir grip vrusu tanisi teshisi konulmamistir dediler.

Istanbul, Ankara ve Izmir de olmak uzere kamuya ait 3 hastanade yeni tip korona virusu tanisi yapilabildigini soylediler...Bunun disinda baska hastanene ve saglik kurumlarinda yeni tip Korona virusu tanisi yapacak laboratuvarlarin olmadigini soylediler.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi sağ ol
    Haber çok kıymetli
    yarın sabah direkman Norveçe uçuyorum gidiyorum hududdan giriyom
    Bekle la beni Norveç
    Sana Türk un gücünü göstermeye geliceeemm
    Geç kalma sonra almazlar. Elinde boş dönme hediye getir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yahu amma abarttınız. Eloğlu günde 2-3 bin vaka açıklıyor, onlar napsın..intihar mi etsinler.

Biri çıkar, az vaka açıklanıyor, kesin saklıyorlar der...diğeri gelir 6. Vaka da çok yayılacak der. Sakin biraz.
    Çinden gelenlere özel uçak yollayıp. Irandan gelenleri tarifeli seferler getirirsen, ıraktan tahminen kaçak uçuşla vatandaşın gelirken, yurtdışındaki vatandaşlara olduğunuz yerde kalın derken, umreden 21 bin kişi getirirsen ve en önemlisi test etmezsen insanlar tabiki panik olur. Devasa havalimanı yaptın. İnsanları parçalar halinde getir test et öyle ülkeye al. Şu anda avm vs. elde edilen zarar tahminen bu testlerden daha fazladır.
    Sözün özü süreci güzel götürüyordu devlet bozmasın katı uygulasın bizde millet olarak rahat olalım.

O egeli ben değilim

Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu hastalık yaşlılarda etkili Çin'de %0,2 yasli ölümü olduğunu düşünsek 1-2 milyon insan telef oldu Çin'de bu rakam 500 bin ile 1 milyon arasi kişi kesin öldü yoksa bütün dünyada bu kadar hızlı yayılmasi rüzgarla mi oldu
    Varlıklı insanlarla oldu. wuhandaki balık pazarındaki adamın avustralyada tom hanks’in kaldığı dairede kalması mümkün mü

O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sokak köpekleri, kediler hakkında bir şey söylendi mi? Komşum da her gün köpeğini gezdirir, ona teskin edici bir şey söyleyeyim ya da hiç ağzımı açmayayım. Ben virus olduğuna inanmıyorum diyordu.
    Bir haber denk gelmişti Çin'de evcil hayvanlari pencereden aşağı ayarlamış wuhanda çok hayvan itlaf etmişler.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kadın çok güzel olsa zaten köpeği bırak beni al derim. Orta halli birisi.
    Yere bakan yürek yakan aristonabim

7. Sağı solu okuyorum ediyorum vardigim sonuç şu

Bu koronada iki şey önemli yaş ve başka bir rahatsızlık var mı yok mu

Hatta ikincisi yasdan da önemli

Solunum yolları rahatsızlıkları , kalp , damar hastalıkligi olan yada yuksek tansiyonu olanlar ciddi risk altında gibi gözüküyor çünkü virüs solunum yolları üzerinde çok etkili mesela astım hastaları da risk altında gibi

Yani 30 yaşındadır ama yüksek tansiyonu yada astımı vardır o riskli gruptan gibi bir çıkarım yapıyorum

Onun dışında belki sonradan ortaya çıkacak ama bir cok insanda korona oldu ama farkına bile varmadan atlatti bu da olabilir

Veya farklı hastalıklardan dolayı ameliyat sonrası ve benzeri gibi vücudun zayıf düştüğü günlerinde olanlarda daha riskli gibi gözüküyor

Ancak dediğim gibi ekonomik daha doğrusu finansal sistemde geçmişi hiç back up yapmadan format atılıyor bence

Asıl birkaç hafta sonra konuşulmaya başlanacak olan şey bu olacaktır diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bakalım, ne zaman diye sordum ben söyleyeceğim dedi.
    Kadın bana asılıyor da olabilir. Şimdilik o ihtimali kenarda tutuyorum.

Köpek filan bakarken benim karnımı da doyurur diye tahmin ediyorum.
    [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 425/1002 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •