Sayfa 426/1002 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Barış pınarı bitti dediklerinde 83-85 civarında ralli başlamışti.

Şimdi orada işler çok çok daha riskli ve vahim...

Ama daha önemlisi Corona kontağı kapattırdı.ihracat turizm sanayi finiş...

Ve biz 96 yiz...iki defa düşünmek lazım...vazgeçtim üç kere... dört... beş... altı...yedi...sekiz...........
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. Fed may announce commercial paper facilities Sunday - BofA

https://www.reuters.com/article/uk-h...source=twitter

Corona virüs sen nelere yol açıyorsun?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

https://youtu.be/Un_Ci07vy5k

Sende hasta değilsin Malkoçoğlu [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Bizde salgın 500 u geçsin asıl kaos panik o zaman başlar. Vaka sayısı yok yada az iken devleti yalancilikla suçlayıp çok olunca yaygara yapıp ben demistim diyecek binlerce kişi var. Tweetter da bu tarz kişilerin profillerine bakıyorum, hepsi herşeye her koşulda herzaman muhalif tipler. Şimdiki beklenti virüs çoğalsın ortalık iyice karışsın. Tabi bunu isterken gayet toplum sağlığını ve ülkeyi çok düşünür görünümüyle yapmak her konuda olduğu gibi.
    Böyle düşünen çok yoktur. %1-2 çıkar, o kadar deli de var zaten, normal insan gibi aramızda geziyorlar, Bir o kadar da işid zihniyetli adam var. Fırsat bulsa kafamızı keser. Ülke karışsın, kaos olsun isteyen, siyasi görüşleri nedeniyle de bunun propagandasını yapan varsa Allah belalarını versin.

Muhalif olmak ayrı, kansız olmak ayrı. Ama her önüne geleni eleştiri yapıyor diye vatan haini ilan edersen, herkesi fetöcü yaparsan, bu kavramların içini boşaltırsan, sonra art niyetli ile samimi muhalif birbirine karışmış olur. Bu iktidarın en büyük günahı neredeyse ülkenin %20 sine vatan haini damgası vurması. Bu sayede gerçek hainler, kansızlar, ********let rahat rahat aramızda yaşıyor, konuşuyor, provakasyon yapıyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Barış pınarı bitti dediklerinde 83-85 civarında ralli başlamışti.

Şimdi orada işler çok çok daha riskli ve vahim...

Ama daha önemlisi Corona kontağı kapattırdı.ihracat turizm sanayi finiş...

Ve biz 96 yiz...iki defa düşünmek lazım...vazgeçtim üç kere... dört... beş... altı...yedi...sekiz...........
    Nereye kadar düşebilir beklentiniz nedir?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Prensip icabı hisse ve endekste rakam telaffuz etmem.sadece fotoğrafı gösterir gerisini sizlere bırakırım...

Bence bu fotoğraf çok net...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Bu hafta hava normale göre soğuk geçecek

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Dün bina bahçesinde bir cenazenin taziye çadırı vardı.camdan baktim biraz. (Daha sonra öğrendiğime göre )10 gün önce umreden gelen bir amcaya inanılmaz bir ilgi vardı.elini opmeyen sarmaş dolaş olmayan yoktu.

Cuma günü de bizim ufaklığı almak için kresine gittim tam karşısındaki camiden cemaat cumadan çıkıyordu ve hınca hınçtı.

Sen ne onlem alırsan al...vatandaşın egitimi - kültürü buna izin vermiyor.

Yani salgın sokağa düşerse y-a-n-d-ı-k...

Sayfa 426/1002 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •