Originally Posted by
tribal
Bizde salgın 500 u geçsin asıl kaos panik o zaman başlar. Vaka sayısı yok yada az iken devleti yalancilikla suçlayıp çok olunca yaygara yapıp ben demistim diyecek binlerce kişi var. Tweetter da bu tarz kişilerin profillerine bakıyorum, hepsi herşeye her koşulda herzaman muhalif tipler. Şimdiki beklenti virüs çoğalsın ortalık iyice karışsın. Tabi bunu isterken gayet toplum sağlığını ve ülkeyi çok düşünür görünümüyle yapmak her konuda olduğu gibi.
Böyle düşünen çok yoktur. %1-2 çıkar, o kadar deli de var zaten, normal insan gibi aramızda geziyorlar, Bir o kadar da işid zihniyetli adam var. Fırsat bulsa kafamızı keser. Ülke karışsın, kaos olsun isteyen, siyasi görüşleri nedeniyle de bunun propagandasını yapan varsa Allah belalarını versin.
Muhalif olmak ayrı, kansız olmak ayrı. Ama her önüne geleni eleştiri yapıyor diye vatan haini ilan edersen, herkesi fetöcü yaparsan, bu kavramların içini boşaltırsan, sonra art niyetli ile samimi muhalif birbirine karışmış olur. Bu iktidarın en büyük günahı neredeyse ülkenin %20 sine vatan haini damgası vurması. Bu sayede gerçek hainler, kansızlar, ********let rahat rahat aramızda yaşıyor, konuşuyor, provakasyon yapıyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri