Sayfa 429/1002 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    o iş artık biraz zor ..fiayatları şişirdiler alan felan yok hikaye..yalan
    50-60 bin lira altındaki araçlar için geçerlidir.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    İkinci el otomobil satış noktalarında esnaf, pazara gelen bir otomobilin kısa sürede alıcı bulduğunu belirterek, yoğun talep sonrası satmak için araç bulamadıklarını kaydetti.

*
    Tepeye yaklaşmışlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dünyanın en yaşlı 2. ülkesi...1. japonya...italya'da ölenlerin çok büyük kısmı 65 yaş üstü...ve yine büyük kısmı hipertansiyon hastası...benim anladığım bu virüs altta yatan başka bir hastalığı olmayan insanlarda ölümcül değil pek...hiç değil demiyorum ama daha çok yaşlı ve altta zaten yatan başka hastalığı olanları götürüyor...akciğerler su topluyormuş ve solunum yetmezliğinden götürüyormuş...

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bu arada ıtalyada yuzde 7 cıvarı olduruculuk ortalama.......3.5 .......cok mu yaslı bunlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Koronavirüs*salgını tüm dünyada yayılmaya devam ederken birçok ülkede oluşan panik havası süpermarketlerde özellikle de temizlik ve hijyen raflarında etkisini gösterdi. Birçok ülkede temizlik ürünlerinde fiyat artışı dikkat çekti.*Avrupa ülkelerinde, Türkiye'de sıkça kullanılan kolonyaya;*ABD'de ise taharet musluklu tuvaletlere olan ilgi artıyor.

Euronews Türkçe’nin haberine göre; ABD merkezli Brondell şirketi farklı modellerde klozet üreten bir firma. Şirketin taharet musluklu klozet satışlarında son günlerde sert bir yükseliş göze çarptı. Business Insider'a konuşan şirketin sözcüsü Daniel Lalley, Amazon'da her iki dakikada bir taharet musluklu klozet sattıklarını, günlük ise ortalama bin satış gerçekleştirdiklerini söyledi
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    dünyanın en yaşlı 2. ülkesi...1. japonya...italya'da ölenlerin çok büyük kısmı 65 yaş üstü...ve yine büyük kısmı hipertansiyon hastası...benim anladığım bu virüs altta yatan başka bir hastalığı olmayan insanlarda ölümcül değil pek...hiç değil demiyorum ama daha çok yaşlı ve altta zaten yatan başka hastalığı olanları götürüyor...akciğerler su topluyormuş ve solunum yetmezliğinden götürüyormuş...
    Size şöyle alıntı yapayım. Temkinli olalım panik olmayalım. İngiltere fazla önlem almama yanlısı

İngiltereden gelsin

Hükümetin açıkladığı "makul en kötü senaryoya" göre 66 milyonluk İngiltere nüfusunun yüzde 80'i virüs kapacak ve öldürücülük oranı yüzde 1 bile olsa 500 binden fazla insan ölecek. Bu İngiltere'de bir yılda ölen kişi sayısına denk.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-51889513

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Iyi niyetli bir yazı,hemde ülke için yazılmış,niye sizi çok rahatsız ediyor!!!!
    Adam boşuna demiyor bu muhalefet her zaman lazım diye...

7. mesele kac kısının öldugu degıl.....senın yakınında bır kısı olse kac kısının öldugu önemlı mı...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    risk grupları: erkekler, kardiovasküler sorunu olanlar, yaşlılar, sigara içenler, astım gibi solunum sorunu olanlar, bağışıklık sistemi sorunu olanlar.

Sayfa 429/1002 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •