Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Asi falan degilde ilaci bulunmali. Etki eden ilac uretilirse tedavi olur. Asidan daha iyi.
    4-5 yaslarinda zaturre gecirmisim. İyi kotu hatirliyorum. Hastanede yatmistim bayagi bir. 37 yasindayim kendimi bildim bileli hic grip olmadim. Nezle ya da faranjit olurum, malum meslek hastaligi. Orta okulda bir ya da iki kere asi olmustum sadece.

2. benzer durum işte..Suriyeli lerin hastalığı da florası da farklı, anne karnındayken başlayan farklı yapı var..

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    1 ay öksürük . Geçmedi 1 ay .

Şimdi düşünüyorum da kesin garip bir virüstü o

3.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    50 yaşındayım . Normalde hiç grip olmam . Allah’a şükür herhangi bir hastalığım yok . Düzenli spor yaparım .

Hastalık bilmem Allah’ıma şükür .

Bundan 6 ay önce bir kuru öksürük geldi 1 ay çektim .

Akıntı yok balgam yok .

1 ay öksürük . Geçmedi 1 ay .

Şimdi düşünüyorum da kesin garip bir virüstü o
    bana da oldu 2.3 gun ates kuru oksuruk 1ay gecmedı.....ılac almadım....ıhlamurla hallettık....kaburgalarım agrıyordu oksururken
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Eğer 5 tane sayamıyorsan, tiyniyetini de al, ........ git.
    alıntılama yazdıklarımı cahil hödük,senin ğibi kopyala yapıp çift nikle yazmıyom,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Sorunlu ülkeler sıralaması ilk 3,,,İtalya, İran ve ispanya...durumu olduğundan kötü göstermek isteyenler bu ülkelerden örnek verebilir.

Almanya, Fransa ve usa orta sorunlu ve nispeten sorunu kontrol altında tutan ülkeler.

Konuya tarafsız ve objektif bir gözle bakmak isteyen de...Rusya, İsrail, İsveç, Norveç, Danimarka gibi ülkelere baksın...buralarda ilk vaka görüleli çok oldu ama olay sürekli kontrol altinda kaldı..risk çok iyi yönetiliyor bu ülkelerde.

Öte yandan Çin, guney Kore, hongkong ve Japonya sorunu çözmüş gözüküyor.

1 e 1000 katan mahalle karıları gibi hareket etmek yerine, her ülkenin vaka ve ölüm oranlarına 10-15 günlük değişim nasıl olmuş bakın...oradan bu konuda başarılı olmuş olan ülkeleri, yüzüne gözüne bulaştıranları çok iyi gireceksiniz.

Olüm oranı konusunda genel sağlık durumu ve yaş en önemli konu...ama üçüncü sırada da ülkenin sağlık sektörünün durumu geliyor bence. Bazı ülkeler haftalar önce 100 lü vaka sayısı ile tanışmışken hala 1000 li rakamlara ulaşmamış vaka sayısı.. bunu beceren nasıl becermiş ona bakmak lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. .......................
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Simdi Kabe kapatildi corona yuzunden. Eger ilaci bir gayrimuslim bulursa ve Kabe tekrar acilirsa, Kabeyi tavaf edenlerin sevabindan ilaci bulan gayrimuslime pay duser mi? Muhim bir konu😂
    Pay düşebilir Allah cc hidayet vermesine sebep olabilir yoksa şirk koşanin affı yok.Hidayet yoksa gerisi boş.

Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •