Sayfa 441/1002 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Viop - XIII

Sarımsak işe yarasaydı. Çinlilere bişi olmazdı.

Makarna üreticileri: Kaosa gerek yok, Türkiye'yi makarnaya boğarız

yıllık üretim kapasitemiz de 2.9 milyon ton. geçici olarak ihracatı durdurduk. tutup da kaos planı yapmamıza gerek yok. gerekirse 15 gün daha ihracatı durdururuz, türkiye’de her ev makarnaya boğulur" şeklinde konuştu.

https://t24.com.tr/amp/haber/makarna...bogariz,866495

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://news.sky.com/story/coronavir...e-war-11954229

Evet bu haberi okumuştum...farklı ve güvenilir kaynakları takip etmek lazım...hele bu dönemde ekşi, facebook gibi mecralardan uzak durmak kazım...sputnik i de takip listemden çıkardım mesela...Rus larla aramız bozulunca onları da gördük, nasıl haberle manipülasyon yapıyorlar...bu zamanlarda haber kanalı, portalı vs diyip her yeri takip etmemek lazım.

Twitter bu açıdan ideal, daha önce 100 lerce kez kimin ne kadar güvenilir olduğunu test ediyorsun...Fail edenleri şutluyorsun..sonra kalan sağlarla devam ediyorsun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sarımsak işe yarasaydı. Çinlilere bişi olmazdı.

Makarna üreticileri: Kaosa gerek yok, Türkiye'yi makarnaya boğarız

yıllık üretim kapasitemiz de 2.9 milyon ton. geçici olarak ihracatı durdurduk. tutup da kaos planı yapmamıza gerek yok. gerekirse 15 gün daha ihracatı durdururuz, türkiye’de her ev makarnaya boğulur" şeklinde konuştu.

https://t24.com.tr/amp/haber/makarna...bogariz,866495

Yürü be makarnacı abi...biraz da Ulusoy un hissemiz olumlu etkilense..bir gün aldılar, sonra ona da çaktılar...ama herhalükarda cirosu ve karı artacaktır..hem ekonomik sıkıntılar da var her yerde...tüketim kısa ve orta vade artacaktır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Pizzacı ve de makarnacı tosunlari italyanlar Corona dan kırılıyor resmen

Beslenme alışkanlıkları da bu işte etkili olabilir

Gerçi onların yedikleri makarna değil spagetti idi değil mi

Pardon

5. Biraz da olumlu haberler, Petrolun ekonomilere etkisi

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yürü be makarnacı abi...biraz da Ulusoy un hissemiz olumlu etkilense..bir gün aldılar, sonra ona da çaktılar...ama herhalükarda cirosu ve karı artacaktır..hem ekonomik sıkıntılar da var her yerde...tüketim kısa ve orta vade artacaktır.
    Kar marjı o kadar düşük ki
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yarın sabaha kadar FED'den bir hamle gelmezse açılış pek hoş olmayacak gibi duruyor sanki...dow cfd si -1.200 puanı gösteriyor cuma gecesi bizim vadeli kapanışına göre...bakalım sabaha nerede olacak...
    Adamlar repo piyasasına 1,5 trilyon $ veriyorlar.Çarşamba günü 100 puan indirip faizi 0 yapacaklar.Daha ne olsun ki !Olay parasal değil,panik var insanlarda.

8. Milleti bistte vippta batıran virüsün ilk günlerinde işi basite indirgeyen ve gripten bile daha çok insan ölüyor şeklinde açıklama yapan başta doktor uzman kesimi so eada bunlardan etkilenip internette bu tarz yorum yapan insanlar oldu. Burda bile vardı bu kaç kişi o günlerde yazmıştım sars bile Avrupa borsalarını %24 düşürmüş bu dağa beter etki eder diye. Sars vizilti kaldı corononun yaninda.trumpta pozitif çıksaydı dow %15 eksi açardı. Gerçi varsa bile demezlerdi.

Sayfa 441/1002 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •