5e6e0455adcdeb15e8c11bcd.jpg
Bu virüs Çin de çıktı felan demekki hepsi yalanmış , Çin den sonra dünyaya yayıldı teorisi felan yanlış demekki belkide 1 yıldır bu virüs dünyanın her yerine rüzgarla , uçaklarla , gemilerle , yiyecek gıda yani bir şekilde yayılmış , ben kendim bile 3 ay önceydi grib oldum 1 hafta evde istirahat ettim , yani çok şiddetli bir grip değildi ama yine de güçlü bir gripti , bol bol istirahat , bir kaç gün antibiyotik kullandım geçti gitti , yani insanı öldürecek kadar ağır değildi , solunum yetmezliği olanları etkileyebilir belki ama , öksürüğe dönüşme anında , öksürük şurubu kullandım , virüsün akciğerlere yerleşmesini önledi , Öksürük şurubu bayaaaa etkiliydi ismini de yazayım ama doktorunuza danışarak kullanın BROKSİN diye bir şurub.Ben şu anda koronoya bağışıklık kazandığımı düşünüyorum.Yani hastaneyede gitmedim doktorada gitmedim evde antibiyotik vardı zaten öksürük şurubunu da eczacının tavsiyesi üzerine kullandım.Domuz gribi çıktığın da da onu da atlattım ben , geçmiş de de şiddetli gribler atlattım ama ben korona gribinin çok şiddetli değil de ağır bir grib olduğunu söyleyebilirim.Şu anda mutluyum çünkü bağışıklım sistemim bu konuda rahat , yaşlılar , solunum yetmezliği olanlar dışarı çıkmasın , kalabalık ortamlarda bulunmasın ama sağlıklı bir kişi atlatır diye düşünüyorum.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri