Sayfa 444/1002 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla bir iki haftaya kalırsa çok yayılır, Çin ve Uzak Doğu dedik, arkasından Iran çıktı oraya bakarkene hop Italya kırıldı, ne oluyoruz yahu demeye kalmadı şimdi de Ispanyada hızla vaka sayısı artıyor.
    Enfeksiyon uzmanları ve din alimleri toplanıp karar alabilir. Abdestsiz namaz kılınmıyor, cemaat arası saflar 1.5 civarında, namazda konuşna vs olmuyor. İbadeti inceleyip bullaş riski var mı yok mu karar vermeliler.

Öte yandan inanç işi akıl ve mantık ile sınırlamak çok zor, her ramazanda sakız orucu bozar mı diye soruluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 5e6e0455adcdeb15e8c11bcd.jpg

Bu virüs Çin de çıktı felan demekki hepsi yalanmış , Çin den sonra dünyaya yayıldı teorisi felan yanlış demekki belkide 1 yıldır bu virüs dünyanın her yerine rüzgarla , uçaklarla , gemilerle , yiyecek gıda yani bir şekilde yayılmış , ben kendim bile 3 ay önceydi grib oldum 1 hafta evde istirahat ettim , yani çok şiddetli bir grip değildi ama yine de güçlü bir gripti , bol bol istirahat , bir kaç gün antibiyotik kullandım geçti gitti , yani insanı öldürecek kadar ağır değildi , solunum yetmezliği olanları etkileyebilir belki ama , öksürüğe dönüşme anında , öksürük şurubu kullandım , virüsün akciğerlere yerleşmesini önledi , Öksürük şurubu bayaaaa etkiliydi ismini de yazayım ama doktorunuza danışarak kullanın BROKSİN diye bir şurub.Ben şu anda koronoya bağışıklık kazandığımı düşünüyorum.Yani hastaneyede gitmedim doktorada gitmedim evde antibiyotik vardı zaten öksürük şurubunu da eczacının tavsiyesi üzerine kullandım.Domuz gribi çıktığın da da onu da atlattım ben , geçmiş de de şiddetli gribler atlattım ama ben korona gribinin çok şiddetli değil de ağır bir grib olduğunu söyleyebilirim.Şu anda mutluyum çünkü bağışıklım sistemim bu konuda rahat , yaşlılar , solunum yetmezliği olanlar dışarı çıkmasın , kalabalık ortamlarda bulunmasın ama sağlıklı bir kişi atlatır diye düşünüyorum.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,180
    Esra Elönü'den umreden dönüğü gece hayatını kaybeden babasının ölümüne ilişkin açıklama: Koronavirüs testi negatif çıktı
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4. https://twitter.com/CHP_istanbulil/s...35756641239041

14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongremiz Beşiktaş'ta gerçekleştiriliyor. İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu da kongreye katılarak bir konuşma yaptı ve kadın üyelerimize başarılar diledi.

Bunlar da kongre yapıyorlar. Akıl fikir yani

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Enfeksiyon uzmanları ve din alimleri toplanıp karar alabilir. Abdestsiz namaz kılınmıyor, cemaat arası saflar 1.5 civarında, namazda konuşna vs olmuyor. İbadeti inceleyip bullaş riski var mı yok mu karar vermeliler.

Öte yandan inanç işi akıl ve mantık ile sınırlamak çok zor, her ramazanda sakız orucu bozar mı diye soruluyor.
    Adam ıslak ayağına çorap giyiyor veya hiç giymiyor artık siz gerisini hesap edin, daha fazla bu konuyu yazmayayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    valla ben babama dedim baba camiye gitme namazını evinde kıl...bunlar yaşlı insanlar bence bu cami konusunda diyanet bişeyler yapmalı...gerçi vakit namazlarında babam diyor normal zamanda bile 1 saf bile oluşmuyor doğru dürüst cami de diyor hatta imam bile gelmiyor müezzin kıldırıyor bazı vakitleri diyor...ama cuma namazları tabii çok kalabalık...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla ben babama dedim baba camiye gitme namazını evinde kıl...bunlar yaşlı insanlar bence bu cami konusunda diyanet bişeyler yapmalı...gerçi vakit namazlarında babam diyor normal zamanda bile 1 saf bile oluşmuyor doğru dürüst cami de diyor hatta imam bile gelmiyor müezzin kıldırıyor bazı vakitleri diyor...ama cuma namazları tabii çok kalabalık...
    Ya orada burada AKP camileri kapatti derlerse.

Mesela Chp iktidarda olsa ve camileri ibadete kapatsaydi chp camileri kapatti derlerdi bir sonraki secimde

Bu insanlarin tercihlerine birakilacak bir mevzu degil. Emredeceksin, namaz yok diyeceksin.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Asansörede bir yere çizik atmış birisi, eşya taşımadan değil. Üniversite'de biri sprey boya alıp gece arabaları boyamıştı aklı başında iyi eğitimli zenginlikle sorunu olmayan biriydi. Bir kişi de yurt kapısına iğne yerleştirmişti kapı açılması için çilingir gelmişti. Hasta olan yanımda birilerini de götüreyim derse yeni bir durum olmaz.

Biz borsacılar akıl mantık ile hareket ediyoruz ama gerçekten ne olduğu belli olmayan çok kişi olduğu gibi teröristler vs de bir gerçek.

Cahiliğin yanında bu tip durumları da düşünmek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 444/1002 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •