Sayfa 457/1002 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    Destek ne dostum. Asıl önemli olan o. Sabah -%5 civarı eksi açıp düşüşü sürdürebilir. Destekler nedir?
    sabah fdow u görelim,cuma sabah 3 gibi baktım -3 dü,sonra 8 den sonra baktım +3olmuş,sabah duruma bakalım böyle -5 olursa ,tabii ki destekler denenir....

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İtalya da durum cok kotu. İspanya ve Fransa da arkasindan geliyor maalesef.
    aslında biz bunu avantaja çevirebilir miyiz diye düşünüyorum,bizden daha fazla turist çeken ülkeler bunlar,eğer ki coronodan vaka sayısı az olur ve ölüm olmazsa,oraya gidecek turist bize gelir mi acaba???????

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sabah fdow u görelim,cuma sabah 3 gibi baktım -3 dü,sonra 8 den sonra baktım +3olmuş,sabah duruma bakalım böyle -5 olursa ,tabii ki destekler denenir....
    Üstte çok defa yazdığımdan tekrar yazmıyorum. Ama Türkiye çok çok kötü haberler aldı. Uçuş yasakları vb... hala neyin umudu bu. Dow mow bi tarafa bizim kendi halimiz ortada. Onlar gömülürken bizde korona ekonomiyi vurmamıştı, şimdi baya baya vuruyor. Sıra bizde

4. TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

5.  Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    Üstte çok defa yazdığımdan tekrar yazmıyorum. Ama Türkiye çok çok kötü haberler aldı. Uçuş yasakları vb... hala neyin umudu bu. Dow mow bi tarafa bizim kendi halimiz ortada. Onlar gömülürken bizde korona ekonomiyi vurmamıştı, şimdi baya baya vuruyor. Sıra bizde
    ya benim umudum falan ,1 adet longum da yok,eki açar diyorum ben şu anki verilerle,hatta 4000-5000 puan eksiler bile olabilir diyorum,ama cuma günkü durumu anlatıyorum sadece........

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    aslında biz bunu avantaja çevirebilir miyiz diye düşünüyorum,bizden daha fazla turist çeken ülkeler bunlar,eğer ki coronodan vaka sayısı az olur ve ölüm olmazsa,oraya gidecek turist bize gelir mi acaba???????
    Bu da başka bi mantıksız umut. Bir avm’nün köhne yerinde bir dükkanı olan birinin avmnün en yoğun katında yangın çıkınca aaa o yoğun yere gidenler benim dükkana gelir mi acaba demek gibi. Abi turizm bitecek, bitiyor. Turizmin kayması değil bitmesi var. Onlar 100 darbe terse biz 90 yeriz. Ancak darbede az yedik deriz. O kadar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,172
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Beyler, zaten endeksin yukarı mı aşağıya mı gideceğini bilsek burda işimiz olmazdı. O yüzden sakin sakin bekleyelim, insanları yönlendirmeyelim. Sabah 09:30'da belli olacak.
    Tebrik ederim .doğru öngörünüz için pozisyona göre yorum yapanlar.sabah 9.30 bekleyin görün .çok bilen çok yanılır.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. dur bakalım bizim sınav nasıl geçecek..gölcük depreminde pek iyi sınav veremedik..
    bu sefer ne olacak merak ediyorum..

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku

Sayfa 457/1002 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •