Sayfa 458/1002 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    aslında biz bunu avantaja çevirebilir miyiz diye düşünüyorum,bizden daha fazla turist çeken ülkeler bunlar,eğer ki coronodan vaka sayısı az olur ve ölüm olmazsa,oraya gidecek turist bize gelir mi acaba???????
    Abi bu yaz kayip olur turizmde. Bizde vaka sayisi az oldu diyelim. Gelecek adamlar bize de risk. Sanmiyorum. Devlet tesvik mesvik yapsin birseyler. Zaten tum dunyada darphaneler 7/24 e dondu bizimki de calissin varsin.

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ya benim umudum falan ,1 adet longum da yok,eki açar diyorum ben şu anki verilerle,hatta 4000-5000 puan eksiler bile olabilir diyorum,ama cuma günkü durumu anlatıyorum sadece........
    Anladım. Bazıları İtalya’ya giden turist bize gelir gibi umut dağıtıyor da.. yanlış anlamışım senin mesajı da. Yoksa gerçekçi bilhilendirmelere teşekkürler. Gereksiz umut dağıtanlara yazık :/

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İtalya da durum cok kotu. İspanya ve Fransa da arkasindan geliyor maalesef.
    Sayın tospa İtalya Fransa ve İngiltere gibi ülkeler bağışıklık oluşsun diye oluruna bırakacaklar diye açıklamalar var..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ya benim umudum falan ,1 adet longum da yok,eki açar diyorum ben şu anki verilerle,hatta 4000-5000 puan eksiler bile olabilir diyorum,ama cuma günkü durumu anlatıyorum sadece........
    Doğru o gün uzundum süpriz olmuştu inşallah bu sefer olmaz..

5. he destekler neresi derseniz 91000 kırılırsa 87300 son kale,altı çok farklı yerler konuşulur.....ytd

6. Böyle günler sağlığa zararlı...
    Pozisyonsuz yaşanmaz modunu bir kenara bırakıp, sermayeyi koruma en azından kısmen de olsa (borsa için) rahat uyuma zamanı...

7. halk isyan eder..bakmayın bizim insanımıza kader der geçer..ama onlar inletir ortalığı
     Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Sayın tospa İtalya Fransa ve İngiltere gibi ülkeler bağışıklık oluşsun diye oluruna bırakacaklar diye açıklamalar var..

8.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Caydilar gibi hocam İngiltere sert onlemler aliyor. Hani uzmanina sormak lazim ama bana pek mantikli bir is gibi gelmedi.

Ulkede ya da salgin bolgesinde tam karantina uygulayarak salgin durdurulabilir belli bir sure sonra. Ama asi yok, net bir tedavi yok. Karantina kalkinca ne olacak. Eskiye, normale donus net tedavi ve asi cikmadan cok zor.

Sayfa 458/1002 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •